een-perfect-pretpark-voor-ieder-gezelschap
een-perfect-pretpark-voor-ieder-gezelschap

Een perfect pretpark voor ieder gezelschap

Of je nou met je vriend(in) gaat, je vriendengroep, collega’s, familie of kennissen: een pretpark is het perfecte idee voor een dagje weg. Schreeuwen in een vrije val, over de kop in een achtbaan of zweven in een zweefmolen, je ervaart het allemaal samen. In Nederland zijn er dan ook veel verschillende soorten pretparken. Je kunt bijvoorbeeld naar een familiepretpark, waterpretpark, all inclusive pretpark of je bezoekt een echt sprookjesbos! Voor ieder wat wils dus. Maar welk pretpark kun je nu het best bezoeken met je gezelschap?

[divider]Een perfect pretpark voor ieder gezelschap[/divider]

Familie pretpark

Gezinsleden kunnen nou eenmaal flink van leeftijd verschillen en daarom is het wel zo leuk als iedereen plezier beleeft in het park. Een voorbeeld van een veelzijdig pretpark is de Efteling in Kaatsheuvel, een uniek park met een echt sprookjesbos! Ideaal voor de kinderen, maar ook zeker niet saai voor volwassenen. Je vindt hier namelijk ook attracties voor de echte waaghalzen, bijvoorbeeld de Baron of de Python of de Vliegende Hollander.

Waterpretparken

Ben jij niet bang om een nat pak te halen? In Avonturenpark Hellendoorn vind je ruim dertig spetterende wildwaterbanen, waterglijbanen en water speelplekken. Naast al deze leuke activiteiten worden er ook nog eens leuke familieshows georganiseerd. Ook ideaal voor de kleintjes en families dus! Ben jij een echte waaghals? Dan worden er je andere pretparken in Nederland geadviseerd.

[divider]Voor de echte daredevils: Walibi Fright Nights [/divider]

Achtbanen freak

Is geen enkele achtbaan of attractie jou te eng? Oftewel, ben jij een èchte waaghals? Walibi in Biddinghuizen is het pretpark voor de echte daredevils. In dit pretpark vind je zelfs de hoogste achtbaan van de Benelux, de Goliath. Elk jaar in oktober staat Walibi in het teken van Halloween. In dezer dagen worden zelfs de Walibi Fright Nights georganiseerd. Naast de angstaanjagende attracties laten spoken en zombies je ook nog eens verschieten in diverse spookhuizen.

[divider]SLAM! @ Walibi Fright Nights[/divider]

Wil jij meer lezen over entertainment en games? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.