Genieten doe je in Oisterwijk
Oisterwijk

Genieten doe je in Oisterwijk

Natuurlijk genieten doe je in Oisterwijk, de parel in het groen vol Brabantse gezelligheid. Als geboren en getogen Oisterwijker, schrijf ik met veel plezier dit artikel. Oisterwijk is de place to be als je van natuur, shoppen, stappen, eten en drinken houdt.

Genieten doe je in Oisterwijk

Met televisieprogramma “Herrie in de Druiventros” op een steenworp afstand (Berkel-Enschot), doet Oisterwijk goede zaken. Het is een volwaardig dorp met stadsrechten. Je hebt er werkelijk alles wat je maar wilt. De Lind in het midden van het centrum is en blijft de ideale plek voor trouwerijen. In de winkelstraat vind je allerlei moderne kledingzaken en De Leerfabriek is volledig omgetoverd tot ambachtsplaats voor creativiteit en evenementen.

Wandelen doe je heerlijk in de bossen van Oisterwijk, met Piet Plezier om de hoek fiets je heerlijk rond en sluit je de dag af met een potje midgetgolf. Zwemmen in de zomer doe je bij het openluchtzwembad Staalbergven. En dan hebben we het nog niet eens over de horeca gehad. In de zomer terrasje pikken of juist opwarmen in De Tijd, het kan allemaal in Oisterwijk.

Mannelijk genieten in Oisterwijk

Met je vrienden lekker naar de kroeg gaan, een romantisch diner met je vriendin, wandelen in de bossen met je opa en oma of lekker shoppen met je moeder. De keuze is eindeloos. Oisterwijk biedt dit allemaal voor jong en oud. Als smaakvolle afsluiter, raden we je aan om ook een bezoekje te brengen Bij Robèrt. Want de liefde van de man gaat door de maag.

Neem dus snel je partner mee op pad want echt genieten doe je in Oisterwijk, Enjoy Goodlife!

Video: Bezoek Oisterwijk

Lees ook onze andere dagje uit voor mannen artikelen op mensgoodlife.