in-kannen-en-kruiken-in-breda-voelt-als-thuiskomen
In Kannen en Kruiken

In Kannen en Kruiken in Breda voelt als thuiskomen

Een hapje buitenshuis, met het ontspannen gevoel alsof je thuis bent, je ervaart het bij In Kannen en Kruiken in Breda. Na je eerste bezoek kom je gegarandeerd nog eens terug.

Ervaar In Kannen en Kruiken

Je proeft bij binnenkomst meteen de huiselijke sfeer. Je wordt ontvangen in een retro- modern interieur waar je ongedwongen kunt genieten van een goede bite of drankje. De menukaart biedt een leuke selectie uit ontbijt, lunch en warme gerechten, maar ook een taartje of hartige hap ontbreekt niet. In Kannen en Kruiken serveert home- made gerechten en werkt met zo goed als alleen maar verse producten. Puur en eerlijk eten met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen.

kannen-en-kruiken
Loop er eens binnen en kies je plekje aan een van de tafeltjes. De schoolstoeltjes van vroeger geven je meteen een nostalgisch gevoel. Zin om te loungen? Dan plof je toch even lekker neer in de bank.. doe je thuis ook! De grote eettafel is een fijne plek om rustig onder het genot van iets lekkers te werken. Met mooi weer pak je wat zonnestralen mee in de stadstuin. Heerlijk.

Het personeel is gastvrij en enthousiast. Ze genieten van hun werk en staan achter de producten die ze aanbieden. Op de In Kannen en Kruiken website vertellen ze wat hen zo motiveert, lees het eens door en proef de motivatie.

Dus, wanneer ga jij gezellig met je vrienden, vriendinnetjes of liefje naar  IKEK?! Wij genieten nog even na van een iets te goede Chai Latte.

Bezoek In Kannen en Kruiken aan de Veemarktstraat 45 te Breda. Enjoy!

Like ze op Facebook en ontdek ook de andere restaurant tips op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.