Kek Coffee & Crafts: Delftse koffiebar met eigen flavour

Kek Coffee & Crafts: Delftse koffiebar met eigen flavour

Het afgelopen jaar heeft Delft aan de Voldersgracht een nieuwe hotspot mogen verwelkomen in de vorm van Kek. Wat begon als een idee van de verrassend jonge onderneemster Leonie Hulselmans is inmiddels met grote passie omgetoverd tot een Delftse koffiebar met eigen flavour. Als bezoeker is het meteen duidelijk dat Leonie Hulselmans haar eigen unieke visie heeft van wat een koffiebar inhoudt, de inrichting van de zaak valt in één zin te omschrijven als: “bij de tijd zijn met een gezonde dosis nostalgie”. Kek is zonder twijfel een koffiebar met een eigen twist en alles behalve standaard. De benoeming “koffiebar” doet Kek dan ook tekort aangezien de zaak zoveel meer te bieden heeft naast kwaliteit koffie.

Kek Coffee & Crafts: Delftse koffiebar met eigen flavour

Tijdens een eerste bezoek aan Kek word je als bezoeker aangenaam verrast met een assortiment aan de meest unieke, handgemaakte producten die allen te koop zijn. Al deze “one-of-a-kind” producten, afkomstig van verschillende jonge designers, sluiten naadloos aan op het interieur van Kek en vormen onderdeel van de inrichting van de zaak. Ben je tijdens een bezoek aan Kek verliefd geworden op een prachtige zitstoel die je moét hebben? Dan neem je hem na je bezoek toch lekker mee! Het assortiment aan hippe woonaccessoires, hebbedingetjes en andere leukigheden wisselt zich regelmatig af, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is bij Kek. Met name de vintage/retro enthousiastelingen zullen hier hun slag kunnen slaan.

Geweldige koffiebar

Door alle hebbedingetjes die te ontdekken zijn vergeet je als bezoeker bijna dat je bij een koffiebar bent binnengestapt. Bij Kek kun je dus uiteraard ook onder het genot van een bakje koffie of thee lekker zitten dobben over welke van de vele zelfgemaakte lekkernijen zoals soepjes, sandwiches en cakes, je gaat proberen. Na het proeven van de zelfgemaakte lekkernijen zul je je als bezoeker realiseren dat je liever nog niet wilt vertrekken, en dat je nog even wilt rondhangen om te baden in de unieke atmosfeer van Kek die met name wordt gecreëerd door de inrichting van de zaak. Kek heeft hierop geanticipeerd met een knusse loungehoek die perfect is om nog even rond te hangen en een babbeltje te maken.

KEK is de moeite waard

kek logo mainStiekem is Kek dus een koffiebar, lunchroom, meeting point en expositie voor de jonge designer in één! Leuk feitje is dat het woord “Kek” vlot, modieus en bij de tijd zijnd inhoudt, dat is uiteraard ook wat deze gelijknamige koffiebar in Delft uitstraalt. Met een spontane en vlotte staff aan barista’s en een bij de tijd zijnde inrichting met een tikkeltje retro voor het karakter, is Kek in Delft simpelweg een ontzettend hippe zaak.

Deze hotspot is voor de koffieliefhebber en iedere andere persoon die een zaak met een uniek concept kan waarderen een absolute aanrader. Ben je in de buurt, dan is een bezoekje zeker de moeite waard, maak kennis met de spontane barista’s die behoren tot de staff van Kek, geniet van de lekkernijen en shop er op los!

ADRES: Voldersgracht 27, 2611 EV Delft

Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag tot en met Zaterdag 9 – 18 uur, Zondag 10 – 18 uur. Bezoek snel Kek Coffee & Crafts: Delftse koffiebar met eigen flavour en ontdek het zelf. Try it out, enjoy Goodlife.