thuiswerken-vanuit-je-werksuite-bij-hotel-nassau-breda
thuiswerken-vanuit-je-werksuite-bij-hotel-nassau-breda

Thuiswerken vanuit je werksuite bij Hotel Nassau Breda

In alle rust thuiswerken zonder de herrie van buren die aan het verbouwen zijn en gillende kinderen? Het kan met een rustige werksuite bij jou in de buurt. Even inchecken in de ochtend en de koffie of thee staat al voor je klaar. Dat is nog eens lekker werken.

In dit artikel delen we je onze ervaring met het thuiswerken op een rustige en inspirerende locatie. Zo kwamen we al snel terecht bij het voormalige nonnenklooster in Breda. We hebben het over Hotel Nassau Breda, een tophotel vol allure.

Ergens anders thuiswerken

thuiswerken

Thuiswerken, heerlijk vind ik het. Even in alle rust jezelf kunnen terugtrekken zonder dat je de hele dag afgeleid wordt. Collega’s die bellen en uitgebreide gesprekken in de wandelgangen, die mis ik niet. Wat ik wel mis zijn de gezellige momenten waarop we elkaar even goedendag zeggen. De momentjes waarop je een lekker bakje koffie drinkt met elkaar. Maar goed dat doe ik nu eigenlijk ook via Hangouts… Al moet ik zeggen dat het spontane er soms wel een beetje vanaf is. Maar dat is stiekem ook wel weer fijn omdat je dan echt meters kunt maken.

Anderen zullen vast zeggen dat ze het werken op kantoor juist missen. Vooral mensen met een heel gezin waarin kinderen veel aandacht vragen. Maar je hoort ook mensen die het moeilijk vinden om zichzelf gemotiveerd te houden. En bij sommigen lijkt het alsof er niets te doen is. Hoe je het ook wendt of keert, Corona heeft de wereld op zijn kop gezet.

Als je het mij vraagt, mis ik vooral het “thuiskomen”. Dat zit er al een tijdje niet meer in. Ook wenst geen enkele collega je een goedenavond toe, je hoort daardoor niet wanneer het tijd is om te stoppen. Dat kan soms gevaarlijk zijn als je heel geconcerteerd te werk gaat. En als je dan toch stopt, is er geen moment van omschakelen. Want je zit de hele dag thuis.

Kortom als jij het beu bent om de hele dag thuis te zitten of het moeilijk vindt om je te concentreren, boek dan een werksuite via VoorDeThuiswerkers bij een hotel in jouw buurt.

laptop-werken-lifestyle-nieuws-thuiswerken

Hotel Nassau Breda

Hoe gaaf is het als je thuis kunt werken in het eerste luxueuze lifestyle hotel van West-Brabant? Goed nieuws, het kan. In het bruisende hart van Breda ligt Hotel Nassau Breda. Een prachtig hotel dat zich vroeger dienst deed als klooster. Een zeer inspirerende locatie dus. De entree is fenomenaal, de hal is hartverwarmend, het inchecken aan de balie was zo gebeurd, de hallen zijn zeer karakteristiek en de plafonds in de kamer zijn metershoog. Kortom een unieke plek om in alle rust thuis te werken.

hotel-nassau-breda-thuiswerken

Eenmaal binnen maak je snel verbinding met de gratis WiFi en staat er al een lekker gebakje voor je klaar. Dit had ik niet verwacht en is een mooie binnenkomer. Ook de theekruiden, een lekker flesje bruisend water en de Nespresso machine waren zeer welkom. Het enige dat je hoeft te doen is je laptop aanzetten en werken.

Voor de lunch is er een aangepast menu, maar je kunt natuurlijk ook wat laten thuisbezorgen. Hier wordt absoluut niet moeilijk over gedaan. Sterker nog je krijgt zelfs een telefoontje als de bezorger je bij de receptie staat op te wachten.

Zo kan je bij Hotel Nassau Breda thuiswerken van 07:00 tot 21:00 uur. Ideaal dus als je na een dagje thuiswerken nog even een burger wilt bestellen en erna weer wilt vertrekken. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je gebruik maakt van het bed en de douche, maar tegen een meerprijs mag dat natuurlijk wel.

Hoe het thuiswerken was

De dag kan vroeg beginnen, inchecken doe je rond half 8 en je houdt gelijk je stand-up met je collega’s. Hierna volgen vele calls die je in alle rust bijwoont vanuit je werksuite. Gebakje als tussendoortje en een heerlijk bakje koffie tijdens de calls. Heerlijk. Als lunch een poké bowl en bij dorst schenk je wat spa rood in. Kortom, aan eten en drinken geen tekort.

Maar thuiswerken draait natuurlijk niet om eten en drinken. Een stabiele WiFi-verbinding, een rustige werkplek, stopcontact binnen handbereik, goede verlichting en comfortabele stoelen met een stevig en groot bureau zijn veel belangrijker. En die waren allemaal prima in orde. O ja, parkeren doe je eenvoudig in de parkeergarage om de hoek.

Het einde van de dag sluit je dan ook goed af met een lekkere wandeling in het historische centrum van Breda. Op een steenworp afstand ligt het Valkenbergpark wat zeker een aanrader is als je even een frisse neus wilt halen. Je komt er vanzelf als je de pittoreske binnenstad van Breda doorloopt. Eenmaal terug bij de garage, kijk je met een goed gevoel terug op een dagje thuiswerken via VoorDeThuiswerkers.

Thuiswerken als een baas doe je bij Hotel Nassau Breda, enjoy goodlife!

Geschiedenis van Breda

Ontdek meer over Breda door je te verdiepen in de geschiedenis ervan.

Ontdek meer leuke dagjes uit en vakantiebestemmingen op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.