beste-feel-good-films-voor-in-de-zomer
DisobeyArt

Beste feel good films voor in de zomer

Geniet van de beste feel good films voor in de zomer met Videoland. Speciaal voor jou hebben we een aantal geweldige films geselecteerd zodat je ook tijdens de tropische temperaturen een brede glimlach op het gezicht van je vrienden en jezelf weet te toveren. Ice tea, chips – check? Let’s go!

Hitch

hitch-film

In de 2005 uitgebrachte Hitch film, helpt Will Smith a.k.a. Alex als de “love doctor himself” zijn dikke client Albert (Kevin James) maar al te graag met het koppelen aan de vrouw van zijn dromen. Want daar waar negentig procent van wat je zegt niet uit je mond komt, komt het overgrote gedeelte van onze communicatie door lichaamstaal.

In deze romantische comedy die lekker wegkijkt in de zomer word je meegenomen in een wereld vol tips and tricks die jou gaan helpen bij het vinden en verbeteren van relaties. Hoewel Albert nogal wat moeite heeft om de perfecte vrouw te vinden, lukt het hem wel. Zij het niet dat dit toevallig net de vermogende en invloedrijke Allegra (Amber Valletta) is. Zij zal toch nooit gaan voor een verlegen en sullige accountant? Of toch wel…

Tegelijkertijd wordt ook “The Hitch Himself” verliefd op Sara (Eva Mendes) waarbij plots zijn versiertrucs niet helemaal uit de verf komen. Er gaat van alles mis met als hoogtepunt tot overmaat van ramp een voedselvergiftiging. Zal zij hem stiekem toch leuk vinden? Je komt erachter in de romantische comedy: Hitch.

Slumdog Millionaire

Slumdog-Millionaire

In Slumdog Millionaire (2008) is weesjongen Jamal Malik slechts één vraag verwijderd van de 20 miljoen rupees jackpot! Waar hij het als tiener erg ver schopt in de Indische (Hindi) versie van het “Weekend Millionairs” programma. Hoe verging het hem? Maak een keuze: A) Hij speelde vals?, B) Hij had geluk, C) Hij is een genie of D) Het was zijn lot?

Het antwoord op die vraag ontdek je in deze film. Wat we wel kunnen verklappen is dat elk moment van zijn leven antwoord geeft op iedere vraag die hij krijgt. Een film waarin ook elke vraag hem dichter brengt bij zijn “true love”:Latika.

Echter in de break gebeurt er iets bizars, hij wordt gearresteerd door de politie op verdenking van oplichting. De film krijgt een nieuwe wending, waarbij de uit de sloppenwijk opgegroeide jongen uit Mumbai veel laat zien van zijn verleden door de vele flashbacks. Een pulserende film die een goed beeld geeft van hoe het er in Mumbai aan toe gaat. Hoe de film eindigt? See it for yourself.

Bro’s before Ho’s

bros-before-hos

Tim Haars, bekend van de film “New Kids on the Block” uit Maaskantje, is terug als Max in de film Bro’s before Ho’s. Een jongen die in een Videotheek werkt en regelmatig wat (porno) films verhuurt aan verschillende klanten. De hele dag doet hij niets anders dan blowen, zuipen en chicks regelen met zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends) die tevens zijn beste vriend is. Samen spreken ze af nooit een vriendin te willen, want dat is te veel gezeik zeggen ze.

Jules gaat er als assistent-bedrijfsleider in de supermarkt flink op los bij de nieuwe meisjes die hij moet ‘inwerken’. Totdat plots Anna (Sylvia Hoeks) zich tussen de heren mengt. Niets vermoedend stapt de knappe Anna ineens onder de douche van Jules vandaan terwijl Max kort daarvoor nog haar nummer wist te scoren. Jules was hem dus net voor, maar goed, niets aan de hand toch zou je denken? De film krijgt een compleet nieuwe wending als liefde alsnog in het spel komt en er vanalles mis gaat. Hoe de broers ermee omgaan? Je ontdekt het in deze Nederlandse comedy die je absoluut met je bro moet zien onder het genot van een (paar) kratje(s) bier.

Ventoux

bros-before-hos In de film Ventoux, naar het gelijknamige boek van Bert Wagendorp, volgen wij vier stoere mannen, vrienden van weleer, die na 30 jaar wederom de beruchte berg ”Mont Ventoux” in Frankrijk gaan bedwingen. De af te leggen kilometers gaan samen met een hoop gepraat over het leven afgewisseld met slap geouwehoer. Het wordt serieuzer wanneer een oude vlam opduikt, jeugdvriendin Laura, die meerdere spoken uit het verleden meeneemt. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

Komend weekend nog geen plannen? Bel je bro op, lean back and enjoy goodlife met Videoland!

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!