tips-voor-een-heerlijke-zomer-in-de-tuin
tips-voor-een-heerlijke-zomer-in-de-tuin

3 tips voor een heerlijke zomer in de tuin

Het is weer zomer! En dat betekent tijd om weer volop van de tuin te genieten. Lekker met een biertje in de zon, of op de hete dag in het opblaasbad, in de zomer is de tuin toch een verlengde van het hele huis. Lees snel verder en ontdek onze 3 tuintips.

Tip 1: Upgrade je huidige tuinset

Genieten van je tuin, doe je natuurlijk met lekkere stoelen of ligbedden of misschien zelfs wel een hangmat. Nog een oude tuinset in de schuur? Dan hoef je echt niet meteen een andere tuinset te kopen. Nieuwe kussens, een extra kleedje of gewoon een likje verf, je maakt je tuinset makkelijk weer als nieuw! Ben jij een handy-man? Dan is dit voor jou zeker geen opgave.

Tip 2: Plan BBQ-time in

Je ruikt het overal! Met stralend weer herontdekt iedereen de BBQ. Laat jij je barbecue altijd met rust tótdat je hem echt nodig hebt? Dan is het tijd om deze routine om te gooien. Zorg ervoor dat je barbecue altijd klaar staat. Met een regenhoes bescherm je de barbecue makkelijk tegen regen en vuil. Maak de roosters na iedere avond goed schoon en berg het veilig op. Zo kun je op ieder moment die BBQ tevoorschijn halen!

Tip 3: Zorg voor zomers gras

Zomers zijn droger dan winters en dat vraagt om een andere behandeling van je gras. Zorg ervoor dat je gras mooi groen blijft deze zomer door de maaier wat hoger af te stellen. En geef vooral in de avond water, dus niet wanneer de volle zon erop staat.

Zorg goed voor je tuin, zet die BBQ aan en gooi er een paar burgers op, enjoy goodlife!

Ontdek meer tuinnieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.