mission-impossible-dead-reckoning-part-one
mission-impossible-dead-reckoning-part-one

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

De laatste Mission Impossible film, Fallout, verscheen in 2018. We hebben dus een tijd moeten wachten, maar fans van actie, spanning en natuurlijk Tom Cruise kunnen hun hart ophalen. De nieuwe film “Mission Impossible – Dead Reckoning Part One” is vanaf 13 juli te zien in de bioscoop!

Het verhaal

In de nieuwe Mission Impossible film “Dead Reckoning Part One” volgen we Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) en zijn team van IMF-agenten (Impossible Mission Force) terwijl ze zich opnieuw wagen aan een schijnbaar onmogelijke missie (de gevaarlijkste tot nu toe). Ze moeten een beangstigend nieuw wapen opsporen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het natuurlijk in verkeerde handen valt. We zien een dodelijke race rond de wereld waarbij niet het minste op het spel staat; namelijk het lot van de wereld. In hun race tegen de klok komen Ethan en zijn IMF-team verschillende intrigerende, verraderlijke en gevaarlijke situaties tegen. Ze moeten erdoorheen om te voorkomen dat “The Syndicate” hun duistere plannen tot uitvoering brengt. Deze organisatie, geleid door een meedogenloze vrouw genaamd Isabella (gespeeld door Rebecca Ferguson), streeft naar wereldwijde chaos en vernietiging. Terwijl Ethan en zijn team de hele wereld over gaan, worden ze geconfronteerd met stunts, spannende achtervolgingen en momenten waarbij elke seconde telt.

De cast

Uiteraard wordt de rol van Ethan Hunt weer vertolkt door Tom Cruise, die bekendstaat om zijn toewijding aan het uitvoeren van zijn eigen stunts. De film bevat ook een sterke ondersteunende cast, waaronder Rebecca Ferguson als Isabella. Ving Rhames zien we als Luther Stickell, een trouw lid van Ethan’s team. Daarnaast is er een rol voor Simon Pegg als de grappige en technisch onderlegde Benji Dunn. Ook Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Henry Czerny, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt zien we terug in deze film!

Win kaartjes voor de nieuwste Mission Impossible film

Fans van Mission Impossible kunnen rekenen op alles wat ze gewend zijn van de films en meer. We zien adembenemende actie, weergaloze stunts en een spannend plot vol verrassende wendingen. Maak nu kans op 3 x 2 kaarten voor deze film en verzeker jezelf van een plek in de zaal. Like ons Facebook of Instagram bericht en dat is voldoende!

Geniet van het nieuwste hoofdstuk in deze legendarische filmreeks, enjoy goodlife!

Vind meer films en series op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.