fbpx
win-greys-anatomy-seizoen-9-op-dvd
Grey's Anatomy

Win Grey’s Anatomy Seizoen 9 op DVD

Win Grey’s Anatomy Seizoen 9 op DVD, het complete negende seizoen van succesvol ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy komt uit en wie weet heb jij deze DVD-box binnenkort in huis! Dit juweeltje van filmzender ABC houdt sinds 2005 al menig trouwe fans in de greep. Het tiende seizoen wordt momenteel uitgezonden en nadert medio december een spetterende finale.

grey-anatomyGrey’s Anatomy – Seizoen 9

De populaire tv-artsen keren in seizoen 9 terug naar Seattle Grace en worden geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven. Geschokt door het vliegtuigongeluk waarbij Lexie Grey om het leven kwam, gaat iedereen op hun eigen manier om met dit grote verlies.

Meredith richt zich steeds meer op het opereren, Derek zoekt een nieuwe expertise na zijn opgelopen handletsel en Arizona en Calie blazen hun relatie nieuw leven in. Mark vecht voor zijn leven, Alex valt op een nieuwe collega en Cristina probeert de vonk met Owen terug te vinden. De gevolgen van een langeafstandsrelatie ondervinden Bailey en Benthe hard way‘. Romantiek en emotie tekenen dit 9e seizoen, vergezeld van een goede dosis spanning.

Greys Anatomys sensationele negende seizoen is nu, met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, verkrijgbaar. Verrijk je collectie met onder andere de ‘Deleted Scenes‘ en ‘Outtakes‘ van dit geweldige seizoen.

WIN GREY’S ANATOMY SEIZOEN 9 OP DVD

Voor onze fans en liefhebbers hebben wij in samenwerking met Disney een ontzettend leuke winactie georganiseerd. Het 9e seizoen van deze hit serie kun je winnen door heel eenvoudig mee te doen:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de Winactie
  3. Win seizoen 9 van Grey’s Anatomy!

De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers op: 18-12-2013[ Deze actie is gesloten ]

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.mensgoodlife.nl/?s=winactie”]Bekijk meer Like & Win acties[/button]

Grey’s Anatomy Seizoen 9 – Trailer

Disney

Ook interessant
Het waargebeurde ontsnappingsverhaal Papillon
Het waargebeurde ontsnappingsverhaal Papillon