win-greys-anatomy-seizoen-9-op-dvd
Grey's Anatomy

Win Grey’s Anatomy Seizoen 9 op DVD

Win Grey’s Anatomy Seizoen 9 op DVD, het complete negende seizoen van succesvol ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy komt uit en wie weet heb jij deze DVD-box binnenkort in huis! Dit juweeltje van filmzender ABC houdt sinds 2005 al menig trouwe fans in de greep. Dit juweeltje moet je dus zeker niet missen. Deze serie is gewoon geweldig en hij is ook al jarenlang op tv. Hij moet ook door jou gezien worden. Hij is zeker de moeite waard. Kortom een must-see. Inmiddels is het tiende seizoen uitgezonden en nadert aan het einde een spetterende finale.

grey-anatomyGrey’s Anatomy – Seizoen 9

De populaire tv-artsen keren in seizoen 9 terug naar Seattle Grace en worden geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven. Geschokt door het vliegtuigongeluk waarbij Lexie Grey om het leven kwam, gaat iedereen op hun eigen manier om met dit grote verlies. Zij moet ook niet zomaar vergeten worden.

Meredith richt zich steeds meer op het opereren, Derek zoekt een nieuwe expertise na zijn opgelopen handletsel en Arizona en Calie blazen hun relatie nieuw leven in. Mark vecht voor zijn leven, Alex valt op een nieuwe collega en Cristina probeert de vonk met Owen terug te vinden. De gevolgen van een lange afstandsrelatie ondervinden Bailey en Benthe hard way‘. Romantiek en emotie tekenen dit 9e seizoen, vergezeld van een goede dosis spanning.

Greys Anatomys sensationele negende seizoen is nu, met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, verkrijgbaar. Verrijk je collectie met onder andere de ‘Deleted Scenes‘ en ‘Outtakes‘ van dit geweldige seizoen.

Word een McDreamy, of McGoodlife. Enjoy goodlife!

WIN GREY’S ANATOMY SEIZOEN 9 OP DVD

Voor onze fans en liefhebbers hebben wij in samenwerking met Disney een ontzettend leuke winactie georganiseerd. Het 9e seizoen van deze hit serie kun je winnen door heel eenvoudig mee te doen:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de Winactie
  3. Win seizoen 9 van Grey’s Anatomy!

Winnaar is gekozen op: 18-12-2013[ Deze actie is gesloten ]

Grey’s Anatomy Seizoen 9 – Trailer

Disney