snoecks-topcagic-2019
Maja Topčagić

Snoecks 2019, de nieuwste versie

Bijna 600 pagina’s vol met mooie, kunstzinnige fotografie vind je in Snoecks’ nieuwste versie: 2019. De beroemdste fotografen wereldwijd laten jou de aarde en al haar moois zien. In deze sensationele editie reis je door een fotografisch landschap variërend van gevaarlijke sneeuw, tot prachtige sneeuwoorden en een vastlegging van de meest bijzondere rituelen. Een carnavalsrapportage is ook aanwezig. En nee, geen carnaval in Oeteldonk, Lampegat of andere Brabantse plekken, maar carnaval op geheel Haïtiaanse wijze.

Daarnaast laten de boeken van Snoecks ons ook een eerlijk beeld zien van de werkelijkheid. Het boek vindt een prima balans tussen de realiteit versus de surrealiteit. Zo laat Reine Paradis ons op surrealistische wijze kennis maken met een ‘andere wereld’. Naast fotografie, wijdt Snoecks zich ook aan rapportages, literatuur en andere kunsten. Heb je de vorige versies al gelezen? Voeg deze versie dan zeker toe aan je collectie!

Twee versies

Ook dit jaar is er dus weer een nieuw deel van het lifestyleproduct Snoecks uitgebracht. Dit is inmiddels de 95e editie van het jaarboek. De eerste Snoecks verscheen namelijk in 1923. Je kunt de Snoecks 2019 verkrijgen in twee soorten covers, namelijk de bekende modellencover, oftewel de klassieke versie en de limited-editie versie, oftewel de exclusieve versie. Op de klassieke versie bevindt zich een prachtige foto van een vrouw met oranje haar en sproetjes gefotografeerd door de Roemeense fotografe Maja Topcagic. De exclusieve versie is bedrukt met weer een surrealistisch werk van Reine Paradis. Een meisje hangend aan een draad, met een fel blauwe lucht op de achtergrond. In beide versies lees je bijdragen van onder andere topfotografen als Ingrid Allaerts, Han Ceelen en nog veel meer.

[divider]Snoecks 2019[/divider]

De diversiteit staat wel op nummer 1 in deze meest recente versie van Snoecks. Van Nederland tot New York, allemaal met een nauwlettende blik aan bod gebracht. Wij zijn zeker geïnspireerd door deze creatieve en diepzinnige laatste versie van Snoecks. Meer dan de moeite waard om je te ontlenen aan 600 pagina’s vol met kunst, architectuur en rapportages.

Wil jij meer lezen over de vorige versies van Snoecks, bekijk dan hier ons blog over Snoecks 2015, 2017, en 2018 op lifestyle platform mensgoodlife!