artiest-pablo-lucker-maakt-een-porsche-nog-dikker
Pablo Lucker

Artiest Pablo Lucker maakt een Porsche nog dikker

Design artiest Pablo Lücker (1985) weet je mee te nemen in een wereld waarin dromen uitkomen, waarbij geen enkele uitdaging hem teveel is. Zo toverde hij een splinternieuwe Porsche 911 GT3 om tot een waar kunstobject. Met de missie: “een groot wit vlak moet gevuld worden met een creatie“.

Pablo’s tentoonstelling

Tijdens Pablo’s eerste solo-tentoonstelling wist hij deze Porsche, gewapend met een zwarte stift, te vullen met muzikanten, champagne, money en babes. In dit unieke kunstwerk reden vervolgens artiesten als Afrojack tijdens het “The Flying Dutch” festival, een leuk detail waar Pablo Lücker aan heeft bijgedragen.

Artiest Pablo Lucker heeft samenwerkingen met toonaangevende brands als Porsche, Ray-Ban, Hennessey, BMW, W Hotels, Adidas en is zeker iemand die je moet volgen.

Create your own world, enjoy goodlife!

Porsche x Pablo Lucker

Check meer kunst nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife. Ontdek nog meer kunst op lifestyle nieuws blog mensgoodlife, het mannenblog voor de moderne man. Jongens worden mannen en mooie kunst inspireert daarbij. Want weten wat je kunt is weten wie je wilt zijn en daar speelt kunst een grote rol in.

Volg daarom mensgoodlife en blijft op de hoogte van het laatste lifestyle nieuws. Elke dag worden nieuwe artikelen geplaatst en het enige dat jij hoeft te doen is genieten. Geniet van elk artikel en ben altijd op de hoogte van het laatste lifestyle nieuws.