mancave-whisky-rum-drank
mancave-whisky-rum-drank

Wat mag er niet ontbreken in jouw mancave?

Een mancave, dat is iets wat elke man wel wil hebben. Is je partner eenmaal overgehaald, heb je de juiste ruimte gevonden en is die klaar voor het inrichten? Lees dan dit artikel door wat absoluut niet mag ontbreken in jouw mancave!

jouw mancave

[divider]Must-haves voor jouw mancave[/divider]

1. Geen mancave zonder bar

Vroeger was alles beter. Een welbekende uitspraak die misschien ook wel voor jou geldt. Zat je vroeger altijd met je vrienden in de kroeg, maar heb je daar tegenwoordig geen tijd meer voor? Haal dan je eigen kroeg in huis. In jouw ideale mancave mag toch geen bar ontbreken? En die bar, die kun jij vullen met de favoriete drankjes van jou en je vrienden! Een collectie van goede whisky’s of rum en natuurlijk lekkere wijnen voor de zomerse avonden. Dat is puur genieten!

2. Tafelvoetbal of toch die pooltafel?

Net zoals vroeger met je vrienden regelmatig een potje poolen of tafelvoetbal spelen? Het kan ook gewoon in je eigen huis. Heb je een kleinere ruimte, kies je voor een van de 2 spellen. Is de ruimte wat groter, dan beveel ik je aan om beide spellen in huis te nemen. Mannen houden namelijk van variatie. Met deze must-haves voor in je mancave strijd jij eindeloos met je vrienden voor de titel van beste tafelvoetballer of poolmaestro!

3. Bioscoopmomentje in jouw mancave

Misschien wel een van de belangrijkste dingen: een tv. ’s Avonds laat een vette film of sport kijken met je vrienden, het kan allemaal op de tv in jouw mancave. Haal dat bioscoopgevoel naar boven! Daarnaast is een extra tv ook erg handig als je partner liever naar Goede Tijden Slechte Tijden kijkt om 20:00 uur terwijl jouw favoriete sportploeg op dat moment moet spelen. Iets wat wij ons zomaar kunnen voorstellen..

4. Privacy!

Als je er dan eenmaal met je vrienden zit (zonder je partner), wil je natuurlijk ook een beetje privacy. Dit kan je doen door de juiste raamdecoratie op te hangen. Met houten lamellenaluminium jaloezieën of houten jaloezieën scheid je de ruimte helemaal af van de rest van het huis.

Daarnaast is een goede isolatie ook van groot belang, het wordt hierdoor warmer, dus betaal je uiteindelijk minder voor je energierekening. Ook is een goede isolatie van belang voor het potentiële geluidsoverlast. Zo kan je langer blijven met je vrienden omdat je partner een stuk minder van jullie muziek of gepraat hoort. Zo wordt er dus voor iedereen een win-winsituatie gecreëerd. 

Hopelijk zijn deze tips nuttig voor jouw mancave waar jij waarschijnlijk nog veel avonden mag gaan genieten. Alleen, stiekem toch met je partner of met je vriendengroep. Enjoy!

Op zoek naar een lekkere whisky voor in je mancave? Check dan lifestyle platform mensgoodlife.