Ken jij deze 3 gratis musthave muziek en geluidsdiensten al?
Ken jij deze 3 gratis musthave muziek en geluidsdiensten al?

Ken jij deze 3 gratis musthave muziek en geluidsdiensten al?

De muziekdiensten Spotify en Youtube kennen we ondertussen allemaal wel, maar wist je dat er nog een aantal onbekendere pareltjes zijn op het gebied van muziek en geluid? We introduceren deze graag aan je, zodat je zelf kan beslissen of het iets voor jou is. We kunnen je alvast verklappen: wij zijn fan!

Muziek en live F1 commentaar

Als je Formule 1 wedstrijden wel kan waarderen dan is F1 radio Olav Mol vast en zeker iets voor jou. Het staat ook bekend als Grand Prix Radio en zoals de naam al doet vermoeden luister je hier (gratis!) naar live commentaar op Formule 1. En daarbij hoef je niet bang te zijn dat je een crash al via de radio hoort voordat je hem op tv ziet! Nee, want je kunt deze app eenvoudig synchroniseren met het geluid van Viaplay of F1 TV Pro.

Start je favoriete race, zorg dat je vijf minuten voor aanvang synchroniseert en ervaar de complete F1 kijk- en luisterervaring. Het leuke is dat deze radiozender ook een muziekgedeelte biedt. Zo luister je naar de grootste dance hits en classics. Een perfecte combinatie van sportverslag en muziek, iets voor jou?! Als je er geen genoeg van krijgt kun je ook nog naar F1 podcasts van Olav Mol, Jack Plooij en anderen luisteren.

Muziek zoekmachine voor offline hits

Als je regelmatig op Youtube zit dan weet je waarschijnlijk dat je meer dan eens door reclames heen moet. Wil je offline luisteren en reclamevrij? Dan kom je uit bij een abonnement. En dat kun je voorkomen! Met de tool MP3 Juice zoek je voortaan al je favoriete muziek. Die kun je dan ook meteen downloaden voor offline gebruik. Je kunt natuurlijk ook je eigen cd’tje branden of het op een USB-stick zetten.

Hoe het werkt? MP3 Juice werkt als een soort zoekmachine waar je al je favo songs kunt zoeken en direct kunt downloaden als MP3-bestand. Heb je een onbekend pareltje gevonden op Youtube? Dan kun je tevens eenvoudig de link invoeren in het programma en vervolgens converteren naar MP3. Probeer het zelf en geniet voortaan altijd van zelfgemaakte playlists. In de sportschool, in de auto, of waar je maar wilt!

Onbeperkt radio en podcasts luisteren

Ben je gek op de radio maar heb je geen radiospeler bij de hand? No problem met de handige dienst Juke. Hier luister je naar de populairste radiostations van Nederland, zoals 538, Sky Radio, Radio Veronica, Q-Music en Sublime. Op de homepage ontdek je vaak ook een aantal leuke winacties. Iets voor jou? Dan weet je naar welke zender je het beste kunt luisteren.

Naast radio spot je via deze luisterservice ook tal van podcasts. Check bijvoorbeeld de top 20 podcasts met toppers als Veronica Offside, Vandaag Inside en T-Talks van Maarten van Rossem. Handig aan Juke is dat een account niet per se nodig is. Je kunt het gewoon à la minute starten en meteen gaan luisteren. Maak je toch een gratis account aan? Dan kun je zelf afspeellijsten creëren en je favoriete podcasts en radiostations volgen. Nu alleen nog een goede speaker uitkiezen en je bent ready to enjoy goodlife!

Ontdek meer muziek voor mannen op lifestyle nieuws blog voor mannen, mensgoodlife