overal muziek luisteren
Peter Fazekas / JBL

Overal luisteren naar je favoriete muziek

Hoe vaak luister jij naar muziek? Vast vaker én op meer plekken dan jij zou denken! Met handige audiogadgets kun jij tegenwoordig overal luisteren naar je favoriete muziek. Met behulp van een portable luidspreker, smartphone met bluetooth en internetverbinding creëer jij overal binnen enkele seconden je perfecte vibe. Benieuwd welke portable luidspreker en apps wij hiervoor gebruiken? Lees dan snel verder!

Je favoriete muziek met de JBL Flip 4

We hebben het eigenlijk al genoemd in de introductie. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om overal te luisteren naar je favoriete muziek. Wij gaan graag op pad met een bluetooth luidspreker van JBL, de Flip 4. Deze uitvoering is kenmerkend voor haar eenvoud én is nog eens waterdicht ook (veiligheidsklasse IPX7). Je kunt deze dus met plezier eens ‘per ongeluk’ in het zwembad laten vallen of meenemen onder de douche. Of je mee moet zingen, dat laten we aan jou over..

jbl flip 4
De portable Flip 4 luidspreker van JBL is zó gemakkelijk in gebruik! Nadat wij de speaker uit de verpakking hebben gehaald was het een kwestie van aan zetten, bluetooth op onze smartphone laten verbinden met de Flip 4, en we konden meteen via Spotify onze favoriete playlist aanzetten. Het geluid uit de Flip 4 is echt geweldig. Zowel binnen als buiten heeft het een groot bereik, zorgt voor heldere muziek en een heerlijke bass. Wij hebben er al veel soorten muziek op geluisterd, van klassiek tot techno tot hardrock. Alles klinkt mooi en zuiver, precies wat je wilt als het om muziek gaat. De flip 4 is een lichtgewicht, draadloos te gebruiken, niet te groot en dus heel gemakkelijk mee te nemen. De batterijduur is maar liefst tot 12 uur en is opgeladen in ongeveer 3,5 uur. Deze audio krachtpatser gaat nog veel met ons op avontuur, dat mag duidelijk zijn!

Het kleinere broertje, de JBL GO 2

Op zoek naar een kleiner en nog lichtere optie? Dan hebben wij nog een topkeuze voor je. De JBL GO 2 luidspreker. Deze compacte luidspreker vinden wij ideaal om subtiel in je interieur te plaatsen. Hij is niet opvallend, maar wel heel stijlvol afgewerkt. En het geluid? Je gaat je verbazen wat voor kwalitatief goed geluid er uit zo’n klein vierkantje kan komen! Ook deze speaker werkt draadloos en is handig te verbinden via bluetooth met je smartphone (of tablet natuurlijk, bijna vergeten). De accu gaat tot ongeveer 5 uur mee en ook deze kleine jongen is waterdicht met dezelfde veiligheidsklasse als de JBL Flip 4.

Review van de JBL Go 2

Lees meer over audio en muziek op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.