de-peaky-blinders-zijn-terug-en-dit-mag-je-verwachten
de-peaky-blinders-zijn-terug-en-dit-mag-je-verwachten

De Peaky Blinders zijn terug en dit mag je verwachten

It is happening.. Ondanks het donkere eind van het vijfde seizoen van Peaky blinders, kunnen we een nieuw seizoen verwachten. En we hebben er zin in!

Seizoen 6

Helaas is ook het nieuwe seizoen van deze top-serie uitgesteld vanwege de huidige situatie in de wereld. De director laat weten dat ze al bijna waren begonnen. De sets waren gebouwd, de kostuums waren klaar een de camera’s waren getest. Het is doodzonde dat er nog niet gefilmd kan worden op dit moment. Het gaat dus mogelijk nog twee jaar duren voordat de nieuwe beelden op Netflix te zien zijn. Of het het wachten waard is zal dus nog blijken.

Aldolf Hitler in Peaky Blinders

Dat Adolf Hitler zal gaan opduiken in de Netflix-knaller Peaky Blinders is niet helemaal meer een verrassing. Er is namelijk een link te ontdekken met de serie door middel van Oswald Mosley. Deze Britse fascist is sinds seizoen vijf te zien in Peaky Blinders en is één van de karakters uit de serie die echt heeft bestaan. Adolf Hitler schijnt zelfs al op het tweede huwelijk van Oswald Mosley aanwezig te zijn geweest. Er zijn verschillende geruchten over de invulling van de rol door Rowan Atkinson. Mr. Bean lijkt misschien een bijzondere keuze, maar wel eentje die bij fans goed in de smaak valt.

Het verhaal

Het verhaal is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zal de serie eindigen bij het begin van de Tweede Wereldoorlog, waarmee we nog een tijdje te overbruggen hebben. Met het vijfde seizoen van Peaky Blinders kwamen we al in de jaren dertig terecht. Daarmee duurt het dus nog wel even tot de Tweede Wereldoorlog begint in de verhaallijn. Inmiddels is dus ook bekend dat er na het vijfde seizoen nog twee seizoenen nodig heeft om een punt achter het verhaal van de Shelby’s te zetten.

Laat die Peaky Blinders Netflix-avonden maar komen. Enjoy goodlife!

Ontdek meer echte mannen series op Netflix op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.