queen-of-the-south-terug-op-netflix-met-seizoen-3-en-4
queen-of-the-south-terug-op-netflix-met-seizoen-3-en-4

Queen of the South is terug op Netflix met seizoen 3 en 4

Het leven van Teresa Mendoza staat centraal in de serie Queen of the South. Dit arme meisje moet hard werken voor haar geld maar weet zich uiteindelijk te ontpoppen tot een grote en machtige drugskoningin. De weg hiernaartoe is niet zonder slag of stoot… Haar verliefdheid op een drugsdealer (Guero) gaat gepaard met een kwaad kartel dat jacht op haar maakt. Als ze op een gegeven moment geen uitweg meer ziet, geen veilige plekken meer kent en niet meer kan ontsnappen aan het drugscircuit zit er volgens Teresa maar één ding op… De grootste worden in dit vak.

teresa-medoza-queen-of-the-south-blog

Een vrouw aan de top van een drugsorganisatie is een zeldzaam fenomeen. In veel series zijn het vooral mannelijke drugsbarons die de troon weten te claimen. Deze originele invalshoek maakt kijkers nieuwsgierig. Na een succesvol eerste en tweede seizoen van Queen of the South, kunnen we nu ook genieten van seizoen 3 en 4 die sinds kort op Netflix staan. Mar pas op, deze serie is erg verslavend en het blijft niet vaak bij één aflevering.

Luister goed naar la patrona met Queen of the South, enjoy goodlife!

Pas op voor “El Santo”

Persoonlijk vind ik het tofste deel van de serie “El Santo”. Zonder iets te willen verklappen is dit wel echt een bizar spannende stuk wat de serie meer dan de moeite waard maakt om te kijken. De volgers van El Santo geloven heilig in hun leider, en dat met alle gevolgen van dien… Want wie niet trouw blijft, die zal het berouwen. En dat hebben we wel geweten met Epifanio Vargas, de man van Camila Vargas.

Trailer seizoen 1

Trailer seizoen 2

Trailer seizoen 3

Trailer seizoen 4

Vind meer film– en serienieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.