Kies de leukste sport tijdschriften die bij helemaal bij jou passen, enjoy goodlife!
Kies de leukste sport tijdschriften die bij helemaal bij jou passen, enjoy goodlife!

Tips: Leuke sport tijdschriften voor jou

Het is weer vakantie-tijd en dat betekent dat het weer tijd is om die tijdschriften open te trekken. Als echte sportliefhebber lees jij natuurlijk het liefst al het leuke sportnieuws. Alle weetjes over jouw helden makkelijk bij elkaar! Met deze sport-magazines hoef jij je geen moment te vervelen deze zomer! Welke kies jij?

#1 Voetbal International

VI kennen we natuurlijk allemaal! Iedere week het laatste voetbalnieuws bij jou op de mat? In elke editie van Voetbal International Magazine vind je een inhoudelijke benadering van het internationale en Nederlandse voetbal. Analyses, rapportages, interviews en statistieken? Je vind het allemaal!

#2 Helden Magazine

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters persoonlijke verhalen. Uniek aan het sportblad is dat het specifiek focust op de onbekende kant van de sporters. Zo neem je een kijkje in het persoonlijke verhaal en de omgeving met vrienden en familie. Door deze exclusieve interviews leert de lezer de mens achter de helden kennen. Een afwisselend blad waarmee je meerdere sporten en sporters worden belicht en altijd ruimte is voor een interessant verhaal!

#3 Men’s Health

Met Men’s Health kies je voor een mannentijdschrift voor mannen die gaan voor een gezond en stijlvol leven. De tijdschriften staat vol praktische tips en inspirerende interviews. Zo ben jij binnen de kortste keren een echte sportfanaat.

Kies de leukste sport tijdschriften die bij helemaal bij jou passen, enjoy goodlife!

Jij bent helemaal ready om die tijdschriften voor mannen te verslinden? Dat moet zeker goed komen met al die toffe nummers. Het ene tijdschrift is nog leuker dan het anderen. Je kan natuurlijk je ook abonneren op meerdere. Aan jou de keuze.