al-bezig-met-plannen-van-je-volgende-reis-in-2021
al-bezig-met-plannen-van-je-volgende-reis-in-2021

Al bezig met plannen van je volgende reis in 2021?

Het afgelopen jaar heeft COVID-19 voor de reizigers onder ons flink wat roet in het eten gegooid. Waar de wereld eerst maar klein leek en je eigenlijk overal wel heen kon reizen, werd onze wereld het afgelopen jaar toch wel een stuk kleiner. Het voelt misschien dan ook gek om over je volgende reis na te denken… Maar fantaseren mag natuurlijk altijd. Stel dat corona toch langzaam verdwijnt en we dit jaar weer veilig ver op reis kunnen. Waar ga je dan naartoe? Wij hebben een aantal bestemmingen opgesomd waar je lekker bij weg kunt dromen!

Costa Rica

Allereerst verdient het tropische paradijs Costa Rica, waar je omgeven wordt door prachtige flora en fauna, een plekje in deze lijst. In dit eco-paradijs kun je naast de schitterende stranden onder andere de Poàs-vulkaan en de kratermeren van Irazù bezoeken. Ga raften bij Turrialba voor die heerlijke adrenaline-kick en ontdek de wildernis van Osa met het bekende Corcovado National Park. Ook is een bezoekje aan de surfspots Puerto Viejo en Cahuita zeker de moeite waard. Wanneer ga jij de bekende felgekleurde kikkers in Costa Rica spotten?

Colombia

Tropische Amazone gebieden, verlaten prairies, bergtoppen vol met sneeuw, pittoreske dorpjes, rotswoestijnen, nationale parken, witte stranden, valleien met vele koffieplantages, indianenstadjes, markten, meren…. Wat wil je nog meer?! Misschien verwacht je het niet meteen, maar Colombia heeft het allemaal! De slechte drugs en rebellen reputatie van Colombia begint langzaam te vervagen en reizigers bezoeken vaker en vaker het pracht en praal van Colombia.

Amerika

Over het politieke systeem, de mentaliteit en de cultuur hebben we onze mening misschien wel klaar. Toch kan niemand ontkennen dat Amerika voor reizigers ontzettend veel te bieden heeft. Natuurlijk vind je er de populaire steden New York, Las Vegas en San Fransisco waar we allemaal wel eens een keer een stap willen zetten. Maar ook de bekende, eindeloze snelwegen door de wildernis, langs kleine stadjes… Daar wil je toch een keer rijden?! Ook de wonderlijke nationale parken, prachtige kustlijnen, ruige canyons en gebergten doen je verbazen!

Droom weg bij jouw volgende reisbestemming, enjoy goodlife!

Ontdek meer reistips op het lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.