Goodlife-in-Phuket
Goodlife-in-Phuket

Goodlife in Phuket met Duke Dumont

Via vrienden of bekenden heb je vast al wel eens gehoord dat Thailand een top vakantiebestemming is. Maar hoe ziet de ideale goodlife vakantie in Phuket er nou werkelijk uit? In de videoclip van ‘Duke Dumont’ voor het feel good liedje ‘I Got U’ ervaar je in first person een levensveranderende vakantie in het exotische Phuket. Met het Nieuw-Zeelandse model Kylee Tan ervaar je in de videoclip alle belevenissen die gepaard gaan met een reis naar het land van zon, zee en leven in het nu. Strandfeesten, boottochten, vreugdevuren.. niets ontbreekt aan de ‘Phuket-experience’ in deze clip.

Goodlife in Phuket

Wat is het moraal van deze clip? Dat je na al dat harde werk jezelf eens een keer goed MOET belonen. Breek los van de allerdaagse sleur en leef weer eens in het nu. Niet stressen over gisteren of morgen. Om jezelf zo vrij te voelen als de hoofdpersonage in de clip hoef je niet per se naar Thailand. Het gaat er om dat waar je ook bent de tijd neemt om jezelf af en toe te verwennen ook al is het maar met iets kleins.

Desondanks weten wij dat een keer heerlijk wakker worden op een eiland in Thailand niet verkeerd zou zijn, op zijn zachst uitgedrukt. Mocht je dus besluiten om vakantie te gaan houden in een deze droom vakantieoord met vers gesneden tropische vruchten en stranden zover je ogen reiken. Dan raden wij je dit zeker niet af. Sterker nog, het zou onbeschrijfelijk zijn. Een landschap vol heuvels, rotsen, watervallen en tropische vegetatie.

Activiteiten

Duiken en snorkelen zijn een must wanneer je in Phuket bent. Het is een paradijs voor duikers vanwege de prachtige koraalriffen. Er zijn veel verschillende stranden, van rustig tot zeer druk met miljoenen toeristen per jaar bij Patong Beach. Sluit de dag dus af met strandwandelingen in turquoise wateren, gekke strandfeesten of beachvolleybal. Het kan allemaal.

Uitgaansleven

Patong Beach is het meest ontwikkelde strand van Phuket. Het heeft een bruisend nachtleven met vele winkeltjes, restaurantjes en bars. Phuket is namelijk een van de meest toeristische gebieden van Thailand.

Droom lekker weg met de clip van ‘Duke Dumont’ hieronder. Wat heel mooi is aan deze clip is dat het als geen ander de schoonheid van het leven overbrengt. Houd dit gevoel vast en breng het over naar je dagelijkse leven. De volgende keer dat je bijna weer besluit om te niksen op de bank denk je aan deze clip. Ga op avontuur met je partner en deel goodlife momenten met elkaar. Want daar draait het leven immers om. Enjoy goodlife.

Duke Dumont – I Got You

Check meer mannenreizen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.