nog-meer-stoere-activiteiten-voor-een-onvergetelijk-mannenweekend
nog-meer-stoere-activiteiten-voor-een-onvergetelijk-mannenweekend

Nog meer stoere activiteiten voor een onvergetelijk mannenweekend

Mannenweekend, vriendenuitje of hoe je het ook wilt noemen: je hebt er vast wel een (cliché) beeld bij. Zet je een aantal mannen bij elkaar (bij voorkeur vrienden) voor een heel weekend, dan gaat het zeker gezellig worden. Maar dat weekend wordt pas echt gelaagd met een passende activiteit. Daarom gingen wij voor jou op zoek naar de stoerste activiteiten voor een mannenweekend

How to mannenweekend?

Het hoofdbestanddeel van jouw weekend is toch echt de groep waar jij mee weg gaat. Schat de groep voor je een activiteit gaat plannen dus even goed in. Houden de mannen van sport? Of is het hele weekend kaarten ook een prima startpunt? Gaan jullie graag op stap? Of blijven jullie liever binnen met een bordspel? Voor je vol enthousiaste parachute springen boekt voor al je vrienden, is het aan te raden even na te denken over de dingen die jouw vrienden leuk vinden om te doen.

Een stoer mannenweekend met een stoere activiteit

Ga jij dit keer voor een ruige activiteit? Dan is een van deze uitjes zeker aan te raden!

5. Blokarten

Blokarten: Dit is de nieuwe rage op het strand van Nederland. In driewielige karretjes scheur je over het strand en versla je jouw vrienden. Voel de wind in de zeilen en de adrenaline in je lichaam.

mannenweekend

4. Raften op de Noordzee

Raften op de Noordzee: Stap in de raft en bedwing de golven van de Noordzee! Leer hoe je over de golven kunt surfen en vervolgens weer veilig aan het strand kunt komen.

mannenweekend

3. Schietclinic

Schietclinic: Ooit eens geschoten? Leer alle kneepjes van het vak in een schietclinic. Je leert verschillende pistolen en geweren kennen én gaat aan de slag met richten en schieten.

2. Wipeout

Wipeout: In voor een lekker lompe activiteit? Iedereen kent ze wel: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en de Sucker Punch-muur uit het tv-programma Wipeout. Een sportievere activiteit, waar je gegarandeerd gaat lachten!

1. Bier brouwen

Bier brouwen: Bij veel proefbrouwerijen kun je met vrienden een eigen brouwdag houden. Natuurlijk sluiten jullie de dag af met een perfect eigen gebrouwen biertje.

mannenweekend

De ideale afsluiter

De dag moet natuurlijk heerlijk worden afgesloten met een goede maaltijd en lekker koud biertje. Vergeet dus niet de afsluiter in huis te halen! Maak een heerlijke zelfgemaakte hamburger of ga voor een goed stuk vlees.

Meer tips voor een mannenweekend

Op zoek naar meer leuke tips voor een perfect mannenweekend? Houd dit blog en Facebook in de gaten en lees meer over stoere reizen voor mannen. Enjoy Goodlife!