Populaire reisbestemmingen in de wintermaanden
Populaire reisbestemmingen in de wintermaanden

Populaire reisbestemmingen in de wintermaanden

Of je nu op zoek bent naar de zon die je thuis zo erg mist, of juist behoefte hebt aan dat ultieme wintergevoel. Er zijn genoeg reisbestemmingen waar jij deze winter blij van wordt en deze hoeven niet ver weg te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande selectie?

Ontdek deze vier reisbestemmingen

Laat je inspirerende door onze top vier reisbestemmingen: Praag, Noorwegen, Zweden en Finland, Schotland, the Ilse of Skye en IJSland.

Praag

Heb je zin in een stedentrip? Dan is Praag zeker een goede keus! Dompel jezelf onder in de interessante architectuur van Praag, de historische gaslantaarns en door in de winter te gaan heb je kans op een romantisch laagje sneeuw in deze hoofdstad. Ga op verkenningstocht naar al het moois dat deze stad te bieden heeft. Ga je in december? Vergeet dan niet om de kerstmarkt op het Oude Stadsplein mee te pakken!

Noorwegen, Zweden en Finland

In plaats van een stedentrip, kun je ook gaan voor een roadtrip. De aangrenzende landen Noorwegen, Zweden en Finland lenen zich perfect voor zo’n reis. Met je wagen kom je bijvoorbeeld langs de Noorse fjorden in Tromso, je gaat op weg naar het Noorderlicht in Zweden en komt terecht in de bossen van Finland. De tochten door de winterse landschappen geven je dat ultieme wintergevoel!

Schotland, the Isle of Skye

Beeld je even in; na een prachtige winterwandeling gemaakt te hebben, heb je een glas lokale whisky in je hand en plof je neer op een luie stoel dichtbij het haardvuur… Heb je zin in kalmte, mooie wandelingen en rust? Dan is Schotland misschien wel jouw bestemming deze winter. In Isle of SKye, een afgelegen stukje Schotland, kun je even terug naar jezelf; even offline genieten van de natuur en een goed boek.

IJsland

Wil je een keer een échte winter meemaken? Dan moet je gauw je koffer inpakken en een reis naar IJsland boeken! Gletsjers, ijsgrotten, sneeuw, het Noorderlicht… Het hoort er allemaal bij. De IJslandse landschappen zijn adembenemend, je komt terecht in een natuur die je nog niet kent en waar je gelijk verliefd op wordt. Het is ook zeker niet alleen maar koud en ijzig, je kunt ook de ontspanning opzoeken in de warmwaterbronnen die het eiland rijk is.

Maak je keuze tussen de mogelijke reisbestemmingen voor de winter, enjoy goodlife!

Vind meer unieke reisbestemmingen voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.