Vlieg in stijl

Vlieg in stijl met Etihad Airways, zij nemen luxe vliegreizen naar nieuwe hoogten. Met bekroonde stoelen, de nieuwste in-flight entertainment systemen, focus op service kunnen gasten in alle klassen genieten van het allerbeste. Deze steenrijke luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi, heeft in de afgelopen jaren nieuwe standaards gezet binnen de luchtvaart. Etihad Airways ontving de prijs voor de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld in 2009, 2010 en 2011. De World Travel Awards zijn gebaseerd op de kwaliteit van de dienstverlening, creativiteit en innovatie.

Alles staat bij Etihad Airways in het teken van comfort, service en luxe. Vanaf het moment dat je reis begint merk je het verschil, ongeacht welke reisklasse.

Coral Economy Class

Een van ’s werelds meest ruime en gebruiksvriendelijke ontworpen economy stoelen. Met een bekroonde keuken serveren zij gerechten met hoogwaardige ingrediënten. Ijskoude dranken vanuit een een gratis bar. Genieten van een keuze uit meer dan 90 nieuwe en klassieke films, TV shows, muziek en interactieve spelletjes. Laad je laptop of mobiele telefoon op en blijf in contact met familie, vrienden en collega’s, gedurende de gehele vlucht, dankzij de state-of-the-art luchttechnologie.

Pearl Business Class

De meest luxueuze manier van vliegen voor zakelijk en privé ontspanning. Ontdek een unieke ervaring met ingebouwde massage self-contained stoelen en luxe beddengoed. Het vijf sterren menu is gevarieerd en geserveerd on-demand met je eigen ‘Food and Beverage Manager’. En maak gebruik van sfeerverlichting om jetlag te verlichten.

Diamond First Class – Vlieg in stijl

De meest luxe vliegreizen zijn voorzien van individuele suites, het hoogste niveau comfort en een meer persoonlijke ruimte dan ooit. Zoals een persoonlijke chef kok, schuifdeuren voor volledige privacy, 23 inch TV, ingebouwde massagestoelen en pure dupion zijde en katoenen dekbed, hoeslakens, full-sized kussens en loungewear. Met Diamond First Class en Pearl Business Class geniet je direct van vijf sterren luxe in een exclusieve lounge en ontspannende massage in de Six Senses Spa.
Met Etihad Airways vlieg je met meer dan 80 bestemmingen wereldwijd naar de prachtigste bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Australië. Vind de scherpste aanbiedingen voor je topbestemming.