de-beste-magnetronmaaltijden
Tirachard Kumtanom

De beste magnetronmaaltijden

Maak snel wat lekkers klaar met de beste magnetronmaaltijden van mensgoodlife, lekker en in een mum van tijd op tafel. Koken hoeft niet moeilijk te zijn wanneer je slim kookt. Met een beetje magnetron is het iedere dag feest aan tafel. In dit artikel vertellen we je er alles over.

De beste magnetronmaaltijden:

We hebben het allemaal druk met werk, studie en vrienden. Ook willen we graag gezond eten en het liefst zo gevarieerd mogelijk. Toch mag je soms ook voor een beetje gemak kiezen. Een lekker omeletje die je in een mum van tijd bereidt, daar is helemaal niets mis mee. Zo mag je best een goede bodem leggen voor het stappen met een saté speciaal. De dag erop eet je weer iets gezonder, met een Hollandse boerenkool. Heb je al honger?

Maaltijd #1: Omelette du fromage

Doe 2 eieren (zonder schaal) in een kommetje en voeg hier wat kaas, ham, paprika, zout en peper toe. Zet de magnetron 1 uur op de hoogste stand en roer het geheel. Doe daarna nog eens 1,5 minuut het kommetje met de hoogste stand in de magnetron en klaar is kees.

Maaltijd #2: Saté speciaal

Doe een Minuutje Toverrijst van Lassie in de magnetron, voeg wat hamblokjes toe en warm hierna de pindasaus op. Wat Atjar tjampoer ernaast met kroepoek en je hebt een heerlijk gerecht zo op tafel staan. Selamat makan!

Maaltijd #3: Hollandse boerenkool

Leg in een ondiepe magnetronschaal een aantal kruimige aardappelen (200 gram per persoon). Prik een paar gaatjes in de aardappelen. Leg ze op keukenpapier in de schaal en dek ze niet af. Stel 7 minuten (bij 500 gram) de hoogste stand van de magnetron in. Voeg later boerenkool en een UNOX worstje toe, roer het geheel en aan tafel maar.

Toe aan een nieuwe magnetron?

Natuurlijk wil jij ook deze heerlijke gerechten zelf maken. Daarnaast is een magnetron ook ideaal om bijvoorbeeld wat melk op te warmen voor in de koffie of om je boterhammen te ontdooien. Kortom een keuken zonder magnetron is niet compleet. Te veel betalen, daar heb je geen trek in. Daarom kies je een voordelige Whirlpool magnetron bij Budgetplan.nl. De place to be voor de meest voordelige inbouwapparatuur en keukens.

whirlpool magnetron
Meer gadgets nieuws voor mannen lees je op lifestyle platform mensgoodlife.