De kracht om te winnen met de beste gaming router
Netgear

De kracht om te winnen met de beste gaming router

Ontketen de kracht om te winnen met de beste gaming router en optimaliseer je game-ervaring. Een ervaring waarin winnen centraal staat en waarbij lags voor noobs zijn. Met een Netgear Nighthawk Pro XR500 aan je zijde, ga jij winnend ten strijde.

[divider]De kracht om te winnen met de beste gaming router[/divider]

Optimaliseer je game prestaties

De Nighthawk Pro Gaming router is ontwikkeld om jou de meest ultieme game prestaties te leveren. Want goed is niet goed genoeg voor gamers. De XR500 router is één van de beste in haar klasse en is voorzien van de meest geavanceerde software. Hiermee bezit jij de kracht om te winnen: “May the Force be with you”.

Ga de strijd aan in FPS (first person shooter) games als DOOM, Call of Duty, Counter-Strike, Unreal Tournament of Far Cry en vertrouw op de router die je dekking geeft: “I’ve got your back!”. Zo zorgt hij ervoor dat jij gebruik maakt van de meest stabiele stream en schakelt het lag (vertraging) uit, nog voordat netwerk problemen zich voordoen.

Draai zelf aan de knoppen

Het meest unieke aan deze router is het DumaOS van NetDuma waarop het draait. Deze software is net ietsje anders dan je van Netgear gewend bent. Het zit boordevol handige features waar gamers echt blij van worden.

Zo zit je met het gaming dashboard zelf aan de knoppen en optimaliseer jij de verbinding door real-time de bandbreedte en ping te monitoren. Daarnaast laat je met het GEO filter spelers toe die het dichtst bij jou in de buurt zitten. Dit zorgt ervoor dat iedereen een lagere ping heeft en dat je game-ervaring geen vertraging oploopt.

Ook geef jij per computer of console aan wie de hoogste prioriteit krijgt op het netwerk. Daarmee voorkom je dat medebewoners heel je verbinding leegtrekken wanneer zij toevallig iets downloaden. Een veel voorkomend probleem bij hardcore gamers. Naast de prioriteit kan jij ook per apparaat een maximale download en upload toewijzen. Zo ben jij zeker van een optimale game-ervaring. En wat de veiligheid betreft, daar maak jij je geen zorgen om dankzij de gaming VPN die je netwerk identiteit beveiligt en DDoS aanvallen blokkeert.

Nighthawk Pro XR500

Onder de motorkap van de XR500

De Nighthawk Pro XR500 is voorzien van:

  • 5 Gigabit Ethernet poorten (4 LAN + 1 WAN)
  • 802.11ac WiFi (2.6 Gbps) incl. (MU-)MIMO
  • Dual-core 1.7GHz processor
  • Gelijktijdige Dual-Band WiFi
  • Hoogwaardige antennes (4 stuks)
  • Extra DFS-kanalen (15 x 5GHz)

Gebruik hem ook als thuisnetwerk

Wist je dat deze router ook ideaal is als thuisnetwerk? Naast de geavanceerde mogelijkheden voor gamers, voorziet hij ook een prima netwerk voor een gezinshuishouding. Zo kan je makkelijk een externe harde schrijf aansluiten en deze met iedereen in het netwerk delen. Handig als je even backups wilt draaien met de gratis “ReadySHARE Vault” software. Ook Netflix kijken gaat prima tot wel vier streams tegelijk, dankzij de Quad stream functionaliteit. Waarbij de BEAMFORMING technologie je netwerk nog eens extra bereik en stabiliteit geeft.

Kortom, met een Nighthawk Pro Gaming XR500 haal jij een sterk staaltje game-ervaring in huis waarmee verliezen geen optie meer is. Beat the best, enjoy goodlife!

[divider]Footage: XR500[/divider]

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.