gebruik-de-orbi-voice-van-netgear
cnet

Gebruik de Orbi Voice van Netgear

Goed geluid en goede wifi, dat klinkt als muziek in onze oren! Orbi Voice combineert een speaker met mesh WiFi-technologie. Deze mesh technologie kan zelfs door muren en vloeren een signaal afgeven, daar waar de normale wifi versterker het al gauw begeeft. Deze technologie is zeer geliefd bij streaming-liefhebbers omdat er niets vervelender is dan een afspeellijst die weer eens vastloopt. Ook wanneer jouw mobiel zich op een afstandje bevindt van de Orbi, zal het signaal nog steeds krachtig genoeg zijn om je muziek zonder hapering te streamen. Bovendien kun je met de Orbi app de lage en hoge tonen aanpassen.

Multiroom wifi met Orbi Voice

Eerder schreven we al over de voordelen van multiroom wifi. Wat een zogenoemd “mesh” netwerk bestaande uit een basisstation (router) en losse “satellieten” inhoudt. De nieuwste Orbi voice bezit deze technologie én beschikt daarnaast ook nog over een premium speaker van Harman Kardon. Klinkt jou een stabiele verbinding ook goed in de oren? Dan weet je wat je te doen staat. Haal jouw Orbi & enjoy goodlife.

De Orbi Voice klinkt als muziek in onze oren

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife. De leukste gadgets voor mannen vind je op mensgoodlife. Jouw favoriete mannenblog in Nederland.