neem-een-powerbank-mee-tijdens-het-reizen
Hasan Albari

Neem een powerbank mee tijdens het reizen

Ga jij deze zomer nog op vakantie? Of ben je van plan te gaan backpacken in een werelddeel ver weg van hier? Op vakantie is het aan de ene kant soms misschien fijn om mobiel-loos uit de sleur van het dagelijks leven te ontsnappen. Maar aan de andere kant wil je toch echt graag je Google Maps kunnen gebruiken wanneer jij boven op een berg staat na een spannende hike tour. Ja, dan is een opgeladen smartphone toch wel ontzettend handig! Helaas kunnen we er niks aan doen dat onze mobieltjes na verloop van tijd leeg gaan. Daarom kan een powerbank een uitkomst zijn wanneer jij op reis bent.

Powerbank…

Een powerbank is een externe batterij om mobiele apparaten mee op te laden. Behalve je smartphone, kun je met een powerbank ook je laptop of tablet opladen. Door de compacte vorm is hij makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je jas- of rugzak. Perfect om op reis je devices mee op te laden.

Cellularline Powerbank

De powerbank van Cellularline is lang, smal en plat. Hier worden we net dat tikkeltje extra blij van, want hierdoor kun je hem bij wijze van spreken gewoon in je broekzak opbergen. Deze powerbanks zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens, namelijk: 3000mAh, 5000mAh en 10.000mAh voor de echte fanatieke smartphonegebruikers onder ons!

Pas op, accu 0%

Maar wat moet je doen als je smartphone èn je powerbank batterij het einde nabij zijn? Bij de Cellularline powerbank wordt standaard een compacte micro-USB kabel bijgeleverd. Dit USB kabeltje kun je vervolgens aansluiten op een zonnelader of een normale oplader. Een zonnelader kan van pas komen wanneer je een tijdje geen stopcontacten gaat zien tijdens je reis.

Geef je levensstijl kleur

Deze powerbank kun je bestellen in verschillende leuke kleuren, bijvoorbeeld wit, zwart, lime en blauw. Verder zijn ze voor bijna iedere mobiele telefoon geschikt, onder andere voor Motorola, LG, SONY, Huawei, HTC en noem maar op! Charge up, enjoy Goodlife!

Lees meer over gadgets op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.