isaw-edge-action-camera-kopen
ISAW

ISAW Edge camera kopen

Wees verstandig en koop je ISAW Edge bij Opticam, de betrouwbare dealer voor al je camerawensen in Nederland. Wellicht was je al op zoek naar een compacte action camera die al je avonturen haarfijn vastlegt, maar zie je het niet zo zitten om daar een paar honderden euro’s aan uit te geven. Niet getreurd, Opticam biedt de oplossing.

ISAW Edge kopen bij Opticam

Bij Opticam verkopen ze allerlei soorten sportcamera’s die meer dan top presteren. Zo ook de camera ISAW Edge tijdelijk voor maar 179 euro (normaal 199 euro) en de Lite versie (zonder extra accessoires) voor 149 euro (normaal 179 euro). Let op deze prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt!

De prestaties van dit kleine wonder zijn vergelijkbaar met andere grote bekende merken als de GoPro, maar dan in een vele malen voordeligere variant. Kwalitatief gezien zijn ze absoluut vergelijkbaar met elkaar, kijk maar eens in de onderstaande video of zoek maar op via YouTube. Je staat versteld!

Met deze ISAW Edgde film je razendsnel in zowel 4K als 2K. Vanuit mensgoodlife.nl raden we aan om te filmen in Full HD, waarbij je tot 60 FPS kan filmen (dat ziet er heel mooi uit). Echter als je een nog rustiger beeld wilt hebben adviseren we je om HD opnames te maken met 120 FPS. Het aantal FPS staat voor de hoeveelheid Frames Per Seconde, iets dat belangrijk is om naar te kijken als je houdt van een rustig ogend beeld.

Goed je bent op vakantie en wilt vast wat filmpjes en foto’s maken én je wilt dat de kleuren er altijd goed uit zien. Zit dat toevallig helemaal in orde bij de ISAW Edge! Er zit namelijk een 16 megapixel Exmor R CMOS Sony sensor in. Misschien zegt je dit helemaal niets maar als je het merk Sony kent weet je dat dit in orde zit. De kleuren spreken tot verbeelding en zijn in sommige gevallen nog levendiger dan de grotere bekende merken. Niet geloven? See for yourself op YouTube!

Kortom, wil jij de kleinste en lichtste sportcamera in zijn categorie hebben en vind je kwaliteit en betaalbaarheid met 2 jaar garantie belangrijk? Twijfel dan niet langer en bestel snel je ISAW Edge bij Opticam. Create your story, enjoy Goodlife!

Footage Opticam ISAW Edge

Check meer mannen gadgets op mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.