deze-compacte-selfie-stick-van-cellularline-neem-je-overal-mee-naartoe
deze-compacte-selfie-stick-van-cellularline-neem-je-overal-mee-naartoe

Deze compacte selfie stick van Cellularline neem je overal mee naartoe!

Heb jij al een Cellularline selfie stick? Dit is de meest compacte stick. Hij kan zo overal mee naar toe en past in elke handtas of broekzak. Extra groot pluspunt: hij werkt met bluetooth! Check snel onze 3 tips voor de perfecte selfie.

Tips voor de ideale selfie

Selfie stick tip #1

Fotografeer van boven. Zeker niet van onderen – tenzij je voor de horror movie stijl houdt. Je wilt toch geen dubbele kin op de foto?

Tip nummer #2

Get by the window: Natuurlijk licht geeft het beste effect aan je foto. ontwijk wel een felle zon, want daarvan ga je met je ogen knijpen.

Tip nummer #3

Kies je achtergrond. In een selfie sta jij centraal. Zorg dus dat de achtergrond niet al te druk is. Voor een extra touch kies je natuurlijk wel een bijpassende achtergrond.

Op zoek naar een Cellularline selfie stick om de ideale foto te schieten? één, twee, drie click!

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife. Het leukste mannenblog in Nederland. Als je vragen over gadgets, games en selfies vind je hier. Jouw favoriete mannenblog hoef je niet meer verder te zoeken. mensgoodlife is het blog dat je wilt volgen en jou op de hoogte houdt van alle leuke dingen in het leven. Laat je dus inspireren en verras jezelf met een dagelijkse dosis inspiratie.