Nest-cam-indoor-iq-camera
Nest

Zorgeloos weg van huis

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Met een handige gadget, de Nest Cam IQ, zie jij dag en nacht, haarscherp in Full-HD, wat er zich thuis afspeelt. Gewoon, via de Nest App op jouw telefoon. Zorgeloos weg van huis is de nieuwe maatstaf.

Handige functies Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ heeft een grote reeks aan handige functies. Het is en blijft een bewakingscamera, maar door alle opties voelt het aan als een stuk modern speelgoed. Het heeft ook nog eens de looks mee. Een strak, modern en elegante uitstraling.

Nest-cam-iq-indoor

De camera is veelzijdig. Je kunt dag en nacht, 24/7, streamen in 4K kwaliteit, het enige wat je hiervoor

nodig hebt is verbinding met internet op je telefoon. De camera moet natuurlijk wel aangesloten zijn op het lichtnet. Meldingen van de Nest Cam IQ worden via pushberichten naar je telefoon gestuurd, maar ook per mail. In het bericht zit een snapshot van de herkende persoon. Via gezichtsherkenning kun jij een log bijhouden van de mensen die door de camera zijn opgenomen.

Je geeft per herkend gezicht aan wie dit is en of je deze persoon kent. Doordat de camera voorzien is van supersight, zoomed deze vanzelf in op het gezicht voor een duidelijke herkenning.

Maar dat is niet alles. Je kunt zonder enige ruis het geluid afluisteren met de HD spraak- en luisteraudio functie en dus ook via je camera praten naar wie er in je huis is. Standaard kun jij ook tot wel 3-uur terug gaan om snapshots terug te kijken welke zijn op geslagen in de geschiedenis van je Nest App.

Nest Cam IQ installeren

nest cam iqWat ging dat makkelijk zeg? Binnen een paar minuten geregeld! Dat verklaard meteen waarom het instructieboekje niet dikker is dan een drietal blaadjes met hierop in het kort de instructies. Het wijst echt zichzelf. Je pakt de camera uit, plugt deze in op het lichtnetwerk op een door jouw gewenste plek en installeert hierna de App op je telefoon. Nadat de installatie voltooid is krijg je meteen de mogelijkheid om je Nest Cam te koppelen.

Onderop de camera zit een unieke scancode. Deze scan je in de App, en voilá, de koppeling werkt! Via de internetverbinding heb jij nu toegang met je telefoon tot de camera.

Nest Aware

Wil jij next level gaan met je eigen beveiliging in huis? Check dan Nest Aware. Je neemt hiermee dag en nacht videobeelden op. Afhankelijk van het abonnement kun jij hiermee tot wel 30 dagen aan videogeschiedenis opslaan. Ook kun je met Nest Aware activiteitszones markeren. Markeer plekken die jij belangrijk vindt en je krijgt meldingen wanneer hier iets gebeurd. Verder, maakt de Nest Aware een onderscheid tussen geluid van mensen, dieren óf dingen. Heb je meerdere Nest Cam’s? Dan krijg jij korting op je abonnement.

Lees meer over gadgets voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife!