kies-bij-je-volgende-laptop-voor-milieubewust
kies-bij-je-volgende-laptop-voor-milieubewust

Kies bij je volgende laptop voor milieubewust

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Overweeg dan eens de milieubewuste Aspire Vero van Acer! Bij het ontwerp van deze laptop zat het milieu constant in het achterhoofd. Zo zorgt de behuizing bijvoorbeeld al voor 21% besparing aan CO₂-uitstoot! Met deze laptop laat je je groene kant zien! Hij staat als een huis en gaat oneindig lang mee!

Laptop gemaakt van gerecycled plastic

Je komt het tegenwoordig steeds vaker tegen… Producten gemaakt van gerecycled plastic. De computerwereld kon dan ook niet achterblijven en Acer kwam met de groene Aspire Vero op de markt. Post-Consumer Recycled (PCR) kunststoffen zijn milieuvriendelijk, duurzamer en dragen niet bij aan het afvalprobleem. En precies deze PCR kunststoffen zijn gebruikt voor het maken van de boven- en onderkant, de rand van het scherm en het bedieningsoppervlak. Ook de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van onder andere PCR kunststoffen waardoor je al typend groene vingers zal krijgen.

Groen maar krachtig

Dat bij deze Aspire Vero rekening is gehouden met het milieu wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de werking ervan. Qua productiviteit en samenwerkingsmogelijkheden laat deze laptop niks te wensen over. Deze laptop is groen, maar nog steeds krachtig!

Energiebesparing

Met de slimme app voor batterijbeheer houd je je energiezuinigheid in de hand. Zo heb je de Eco+ modus waarbij de energiebesparing zeer hoog is en essentiële functies zijn uitgeschakeld. Met de Eco modus verminder je de systeemprestaties om energie te besparen en de batterijduur te verlengen. De Gebalanceerd modus zorgt automatisch voor een goede balans tussen prestaties en energiebesparing en tenslotte heb je de Geoptimaliseerd modus waarbij je de beste algehele prestaties hebt. Door zelf tussen deze modus te schakelen ga je voor een zeer hoge energiebesparing.

Aan alles gedacht

Naast de laptop zelf is ook bij de verpakking nagedacht over een duurzame manier. De verpakking is gemaakt van 85% gerecycled papier, de laptopzak en het beschermingsvel (voor het toetsenbord) is gemaakt van 100% gerecycled plastic en de bekende plastic zak om de oplader is vervangen door een papieren hoes.

(R)evolutie

De belangrijke boodschap die constant in het achterhoofd speelden bij het ontwerpen van deze laptop is ter versterking ook op de toetsen van de laptop terug te vinden. Reduce, Reuse, Recycle…. De gespiegelde R- en E-toets doen je denken aan deze woorden.

Zo opgesomd is het een bijzondere laptop die rekening houdt met een belangrijke boodschap. Dat dit een speciale laptop is, blijkt ook wel uit de prijzen die hij binnengesleept heeft. Het is immers de winnaar van de RedDot Award, de Good Design Award en de iF Design Award.

Ga voor groen met deze milieubewuste laptop, enjoy goodlife!

Vind meer gadgets op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.