binnenkort-mario-kart-tour-op-je-mobiele-telefoon
Nintendo

Binnenkort Mario Kart Tour op je mobiele telefoon

Wat is er nou nog gaver dan Mario Karten tegen je vrienden via je iPhone, iPad of via je Android smartphone of tablet? Vanaf de zomer van 2019 is deze game beschikbaar en gratis te downloaden (met in-app aankopen uiteraard). Mario Kart Tour speel je verticaal en gassen gaat automatisch. Door te vegen bestuur je jouw kart waarmee het de bedoeling is om na twee rondjes als eerste te eindigen. Houd Nintendo in de gaten en wie weet race jij je vrienden er binnenkort uit.

Wie is er sneller jij of je vrienden? Met deze game op je smartphone kan je nu overal racen tegen elkaar. Het mooie… het is nog gratis ook. Dus download die game en ga los. Luigi, Mario, Peach, Bowser, Toad. Het maakt niet uit, jij bent de ster op de baan.

Race erop los met Mario Kart Tour, enjoy goodlife!

Mario Kart Tour video

Een avontuur om niet te mogen missen. Mario stapt in zijn snelle wagen en gaat voor de eerste plek. Jij toch ook? Check daarom snel dit leuke filmpje.

Ontdek meer games en lifestyle nieuws op mannenblog mensgoodlife. Het blog voor de moderne man die graag een spelletje speelt op zijn console. Geniet van de lifestyle en geniet van Nintendo.