de-nieuwe-xbox-series-x-en-playstation-5
de-nieuwe-xbox-series-x-en-playstation-5

De nieuwe XBOX series X en Playstation 5

Dit jaar zullen de XBOX series X en de Playstation 5 (XBOX en PS5) naar verwachting worden gereleased. Door de Corona crisis is de precieze release datum nog onzeker. De XBOX series X is een video game console ontwikkelt door Microsoft. Voordat deze uitgebracht wordt updaten wij de specificaties nog.

XBOX Series X

Playstation 5

De Playstation 5 zal wederom weer worden uitgebracht door Sony, welke al jaren deze gave consoles op de markt brengt. Wij zijn enthousiast in ieder geval!

Verschillen XBOX Series X en PS5

Maar wat onderscheidt deze twee game consoles? Dat kunnen we pas met alle zekerheid zeggen als ze daadwerkelijk de markt zijn binnengetreden. Daarnaast is de kans dus ook groot dat dikke games als bijvoorbeeld Call of Duty, Battlefield en FIFA ook met een nieuw deel gaan komen. Exciting news coming up…!

En wat gaat de Nieuwe PS5 Kosten? Er wordt veel gespeculeerd waarbij er wel prijzen tot 1.000 euro geroepen worden. Wij denken dat de versie zonder Blu-ray rond de 400 a 500 euro zal gaan kosten. En wat de nieuwe XBOX betreft… die zal een stuk hoger komen te liggen. Enfin, we zullen het zien.

Houd de nieuwe XBOX Series X en PS5 in de gaten, enjoy goodlife!

Meer games ontdekken? Check dan lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.