fifa-20-nog-realistischer-scoren-op-tv
fifa-20-nog-realistischer-scoren-op-tv

FIFA 20 nog realistischer scoren op TV

FIFA is terug… en dit keer in een heel nieuw jasje. EA Sports, de makers van FIFA, richten zich in de nieuwe FIFA 20 editie op een geheel nieuwe spelmodus genaamd ‘Volta’. Spelers kunnen dit keer een eigen avatar maken en met een eigen team verschillende spelvariaties spelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het stadion te verruilen voor straatvoetbalvelden en dat overal ter wereld! Wat biedt de nieuwe game nog meer?

  • Meer tijd om over tactische bewegingen na te denken
  • Meer realistische graphics
  • Meer ruimte voor één-tegen-één-duels

Voetbalgame nummer één

FIFA 20 is uit vanaf 27 september 2019 op PlayStation, Xbox one, Nintendo Switch en de PC. Laat die bal maar rollen, enjoy goodlife!

Er zijn zoveel mannen in Nederland die hun console op volle toeren laten draaien met deze te gekke game. Even een avondje met vrienden samen achter die controller en scoren maar. Gezellig toch? Een kratje bier doet wonderen, dus ga er goed voor zitten en geniet er volop van. Want niets is zo heerlijk dan met goed gezelschap gamen.

Ontdek nog meer dikke games voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife. Het platform voor de moderne man die meer wil lezen over sportieve games zoals Fifa. Want dat is jouw favoriete game nietwaar?