start-het-nieuwe-jaar-met-de-tofste-playstation-games-van-dit-moment
start-het-nieuwe-jaar-met-de-tofste-playstation-games-van-dit-moment

Start het nieuwe jaar met de tofste PlayStation games van dit moment

Het is inmiddels 2023 en er zijn weer een hoop nieuwe, toffe PlayStation games op de markt gekomen. Heb jij ze al gespeeld? Vind een aantal games in deze blog en start het nieuwe jaar met de tofste PlayStation games van dit moment!

God of War: Ragnarök

De opvolger van de al bekende game God of War uit 2018 is een feit: God of War Ragnarök. De versie uit 2018 wordt gezien als een van de beste PlayStation games in tijden en dat tilt de verwachtingen voor deze opvolger natuurlijk omhoog. We gaan naar de 9 werelden uit de Noorse mythologie met wederom hoofdrolspelers Kratos en zijn zoon Atreus. Beide zoeken naar antwoorden terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich klaarmaken voor de eindstrijd uit de profetie die het einde van de werelden kan betekenen.

FIFA 23

Je zou toch denken dat het niet meer mogelijk is om na al die jaren weer een verbeterde versie op de markt te brengen. Toch is het weer gelukt. Met FIFA 23 geniet je van een vernieuwd schietmechanisme met een balans tussen risico en beloning. Scoren vanuit stilstaande fases lukt beter door de hoekschoppen, vrije trappen en strafschoppen die verbeterd zijn. Daarnaast zorgen de extra realistische bewegingen voor een optimale experience.

The Last of Us Part 1

Met de game The Last of Us Part 1 beleef je het emotionele verhaal en de onvergetelijke personages van The Last of Us. Deze laatste game is winnaar van meer dan 200 Game of the Year-awards en dat is natuurlijk niet voor niets. De afgematte hoofdpersoon Joel wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie uit een militaire quarantainezone te smokkelen. Dit moet gebeuren in een verwoeste beschaving, waar geïnfecteerde en verharde overlevenden er alles aan doen om in leven te blijven. Het lijkt een kleine missie, en zo begint het ook. Maar, al snel wordt deze kleine missie een reis door het land.

Call of Duty: Modern Warfare 2

De kaskraker van 2019, Call of Duty: Modern Warfare, heeft een vervolg! De iconische kapitein John Price, de sergeant Kyle “Gaz” Garric en Simon “Ghost” Riley keren terug. Tijdens het spelen van deze game ontdek je waarom Task Force 141 de legendarische eenheid is die het is. Van kleine infiltraties tot grote geheime missies, spelers zullen nieuwe wapens, uitrusting en voertuigen moeten gebruiken om hun vijanden aan te kunnen. Ga de strijd aan met de juiste uitrusting! Dring een vijandelijke basis binnen, infiltreer langs kanalen en bevrijd bondgenoten!

Let’s go en haal de tofste PlayStation games in huis, enjoy goodlife!

Ontdek meer games op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.