Super Mario Run
Nintendo

Super Mario Run

Houd je vast voor de nieuwe Super Mario Run game die binnenkort uitkomt voor op je iOs of Android apparaat. Na het succes van Pokémon Go wordt er veel verwacht van deze Nintendo game.

Super Mario Run

In deze game kruip jij in de huid van de klassieke loodgieter Mario die wederom prinses Peach uit de klauwen van Bowser probeert te bevrijden. Mario beweegt zich continue voort op het scherm door naar rechts te lopen, waarbij jij hem met één vinger bestuurt. De gameplay ziet er veelbelovend uit en het onderstaande filmpje zal je vast warm maken om hem te willen spelen.

Schrijf je nu al in voor de iOS versie, waarbij verwacht wordt dat deze game begin 2017 zal uitkomen. En voor de Android fanaten, ja jullie kunnen ook een Super Mario Run op jullie device verwachten. Deze game zal gratis worden aangeboden, waarbij je extra levels kan unlocken tegen eenmalige in-app purchases.

Mario Fans

Nintendo differentieert zichzelf steeds meer en ziet ook in dat er steeds vaker gegamed wordt op mobiele toestellen. Vandaar ook deze logische stap. We kijken uit naar een te gekke game. En natuurlijk hopen we dat hij net zo lekker speelt als de andere Mario games. Want we willen natuurlijk dat lekkere Mario gevoel erin houden. Dat snapt iedere Nintendo-fan als geen ander. Dus als jij ook echt van Mario houdt, weet je wat jou te doen staat.

It’s me Mario! Enjoy Goodlife!

Super Mario Run

Ontdek meer te must have games op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.