wachten-op-de-ps5-of-mario-kart-op-de-switch
wachten-op-de-ps5-of-mario-kart-op-de-switch

Wachten op de PS5 of Mario Kart op de Switch?

Wie is er geen fan van Mario Kart? Met dit spel tover je iedere huiskamer om in een circuit. Je probeert je vrienden af te troeven met herkenbare karakters zoals Mario, Luigi, Donkey Kong of Peach. In de mooiste werelden bestook jij je concurrenten met schildpadden en bananenschillen. Helaas is dit spel niet beschikbaar op de Playstation, maar wie weet komt dat ooit nog. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven beschikbaar, bijvoorbeeld in de Playstation Store. Daarvoor moet je wel een Playstation kaart kopen. Lees snel verder en kom erachter hoe jij vanavond nog je vrienden kunt verslaan met Mario Kart op je Nintendo Switch!

Mario Kart eindelijk op Playstation?

Sinds de komst van de PS5 is de Mario Kart-geruchtenmolen ook weer op gang gekomen. Zou het dan eindelijk gaan gebeuren? Wij schatten de kansen laag in. Mario is namelijk een personage dat bedacht is door Nintendo, de grote concurrent van Playstation. Het lijkt dus niet voor de hand liggend dat zij hun stokpaardje zomaar laten gaan. Laten we daarom snel de volgende optie bespreken.

Toch Switchen?

Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch is toegankelijker dan ooit. Het heeft alles wat een succesvolle Mario Kart nodig heeft. Veel content, fantastische circuits, geweldige gameplay en een strakke presentatie. Met de snelste karts, motoren en quads hebben jij en je vrienden gegarandeerd uren speelplezier. In deze nieuwste versie van Mario Kart kun je zelfs ondersteboven rijden, waardoor het spel letterlijk verandert in een rollercoaster. Toch een Switch kopen dan maar?

Bijna net zo goed als Mario Kart

We begrijpen je. Je bent gehecht aan je Playstation en hebt geen behoefte of budget voor nog een console op je tv-meubel. Gelukkig zijn er in de Playstation Store leuke alternatieven te vinden voor Mario Kart. Let op: In de Playstation Store moet je eerst eshop tegoed kopen. Heb je dit gedaan? Probeer dan Team Sonic Racing. Deze game daagt je uit om te blijven racen. Met Team Sonic Racing kun je in teamverband of tegen elkaar je vrienden de hele avond het leven zuur maken. Zoek je een goed alternatief voor Mario Kart op de PS5? Dan is Team Sonic Racing in onze ogen de beste optie.

Om Mario Kart te kunnen spelen heb je dus echt een Nintendo nodig. Speel je liever op Playstation? Kijk dan uit naar Team Sonic Racing. Maar of je nu Mario of Sonic bestuurt, je hebt gegarandeerd speelplezier. Vooral als je van je vrienden wint!

Ontdek met Team Sonic Racing voor je PS5, het alternatief voor Mario Kart van Nintendo. Enjoy goodlife!

Ontdek nog meer games voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.