thuis in jouw kleur krijtverf
Flexa

Thuis in jouw kleur krijtverf

Laat je interieur stralen en voel je thuis in jouw kleur krijtverf met Pure by Flexa ColorLab®. Na een dag hard werken wil jij thuis warm verwelkomd worden. We vertellen je in dit artikel precies hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen.

[divider]Thuis in jouw kleur krijtverf[/divider]

Hoe vaak hoor je wel niet dat je vriendin een knalrode of roze muur wil hebben, en jij daarentegen en donkerbruine of grijze muur. Vaak met als compromis dat alles maar wit geverfd wordt, dat is vaak nog het voordeligst ook. Maar is dit wel eigenlijk wat jij en je partner willen? Wij denken van niet.

Alles wit is uit en zo ook de gedachte dat dit in veel gevallen de beste oplossing is. Een woning zou toch juist sfeer moeten scheppen? Het liefst met een unieke kleur krijtverf die ook nog een matte look heeft. We begrijpen best wel dat je niet alles in één kleur wilt verven, maar waarom houd je dan niet juist een gedeelte wit?

Sfeervolle mannen kleuren

Afhankelijk van het type lifestyle dat bij je past, matcht de ene kleur krijtverf net iets beter dan de ander. Zo kiezen mensen die van gezelligheid en sfeer houden voor een kleur dat een opgewekt gevoel geeft als je wakker wordt. Een kleur krijtverf die juist energie geeft na een dag hard werken. Deze mensen kiezen voor muren die een speelse, unieke look uitstralen. Speciaal voor deze mensen raden we Delicate Indigo en Real Peony aan.

sfeervolle-mannen-kleuren-krijtverf

Rustgevende mannen kleuren

Mannen die genieten van een rustige lifestyle kiezen voor een natuurlijke kleur krijtverf die past bij een kalme uitstraling. Een kleur die meubels juist hun unieke look accentueren en accessoires doen stralen. Een natuurlijke uitstraling is voor deze mannen erg belangrijk. Je wilt immers je mooie eikenhouten tafel eruit laten springen en tegelijkertijd je prachtige Yucca in the picture zetten. Deze mannen kiezen voor Delicate Ocean en Lush Brown.

rustgevende-mannen-kleuren-krijtverf

Moderne mannen kleuren

Last but not least, de kleur voor de stabiele man. De man die alles kan en volledig in balans is met zichzelf. Je snel welkom voelen in dit huis is dan ook zo gedaan. Geef één muurtje een kleurtje en je bent er al. Een moderne look is dan ook zo gerealiseerd met een vergrijsde krijtverf kleur. We raden voor deze groep mannen Delicate Berry en Gentle Lavender aan.

moderne-mannen-kleuren-krijtverf

Echte mannen gaan voor duurzame kwaliteit

Net als in het leven zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je woning zo in te richten dat jij je er helemaal thuis in voelt. Wees alleen wel verstandig en kies voor een type verf die net zo duurzaam is als jijzelf. Je wilt natuurlijk geen geverfde muur hebben die na een jaar weer toe is aan een nieuwe verfbeurt. Het is daarom belangrijk dat je gaat voor hoogwaardige verf met een optimale dekking en extreme kleurvastheid. Je wilt immers niet eindeloos hetzelfde stuk over moeten schilderen. Je wilt een prachtig resultaat die jaar in jaar uit straalt. Daarom kies jij nu jouw kleur krijtverf van Pure by Flexa ColorLab®. Kleur je leven, enjoy Goodlife!

Lees nog meer interieur nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.

[divider]Footage[/divider]

krijtverf-mannen-kleur-verf