gereedschap
verbouwing-op-de-planning-zorg-voor-goed-gereedschap

Verbouwing op de planning? Zorg voor goed gereedschap!

Mag je binnenkort je handen uit de mouwen steken en beginnen aan die verbouwing van misschien wel je toekomstige droomhuis? Gaaf! Maar goed gereedschap mag natuurlijk niet ontbreken. Zonder het juiste gereedschap maak je het jezelf onnodig lastig en duurt de verbouwing ook nog eens een stuk langer. Bepaalde tools heb je simpelweg écht nodig en er bestaan genoeg goede tools voor een zachte prijs waarmee je uiteindelijk sneller, makkelijker en preciezer klust! Dus voordat je begint; koop het juiste gereedschap bij mastertools.nl, of andere aanbieders.

Basis gereedschap

Het spreekt eigenlijk voor zich en dit gereedschap hebben de meeste mensen wel tot hun beschikking, daarom noemen we het ook het basisgereedschap. Denk aan steeksleutels, schroevendraaiers, tangen, hamers en meetgereedschap als een waterpas of lasermeter. Dit zijn zaken die niet kunnen ontbreken bij vrijwel alle klussen en moet je dan ook paraat hebben liggen.

Een schroefboormachine

Met een schroefboormachine kun je onder andere vijzen los of vast draaien en gaten boren in zachte materialen. Het behoort tot het elektrische basisgereedschap van de moderne klusser en je kan niet meer zonder als je eenmaal weet wat het voor je kan doen. Wanneer je veel door harde steen of beton gaat boren, heb je een boorhamer met een hamermechanisme nodig.

Een cirkelzaag als gereedschap

Met een cirkelzaag maak je rechte en lange zaagsneden in bijvoorbeeld grote planken of platen van hout, multiplex, mdf of ander materiaal. Ook bij het leggen van een vloer of wanneer je bezig bent met kozijnen is zo’n cirkelzaag super handig. Laminaat, plinten en kozijnen zaag je dan immers zo op maat.

Een haakse slijper

Met een haakse slijper inclusief slijpschijf kun je “moeilijkere” materialen als steen en metaal doorslijpen en afbramen. Onder andere wanneer je kleine gleuven in muren of vloeren nodig hebt, is zo’n haakse slijper hét gereedschap wat je erbij zal pakken.

Begin je verbouwing goed met het juiste gereedschap, enjoy goodlife!

Vind meer tips op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.

Foto: Maria Ovchinnikova via Pexels