Shine bright met de ideale nieuwe zaklamp
olightworld

Shine bright met de ideale nieuwe zaklamp

Een zaklamp is misschien niet een item die je zou classificeren als ‘onmisbaar’, toch zijn er genoeg situaties waarin een goede variant van pas komt. Vaak redden we het wel met de zaklamp op onze smartphone, maar soms… Wandelen in het donker en verschillende andere outdoor activiteiten vergen wat meer kracht en sterkte van een zaklamp. Wat dacht je van het jaarlijkse avontuurlijke vriendenweekendje kamperen, dan kunnen we een goede zaklamp toch wel onder de musthaves scharen. Zo’n tripje is niet compleet zonder avontuurlijke activiteiten in het donker.

Shine bright met de ideale nieuwe zaklamp:

We schijnen deze keer het licht op een hypermoderne nieuwe zaklamp genaamd de Olight Warrior X. Omdat natuurlijk niemand in het donker gelaten moet worden, heeft deze zaklamp eigenschappen die het jou lekker makkelijk maken.

De Olight Warrior X, niet zomaar een zaklamp

De Olight Warrior X onderscheidt zich op verschillende vlakken van de simpelere varianten. Zo kan het natuurlijk voorkomen dat je tijdens een van die activiteiten met je vrienden, in het heetst van de strijd, de zaklamp laat vallen. Op een betonnen ondergrond of in de bossen, het maakt geen verschil. De Olight Warrior X blijft zichzelf, ook na een val van 2 meter op een harde vloer.

Vol met power

Met z’n 14 cm lengte is hij maar klein als je bedenkt wat voor kracht en sterkte deze zaklamp heeft. Niemand heeft zin om een heel apparaat mee te zeulen om een beetje licht te genereren. Daarom is deze Olight Warrior X de go-to-zaklamp als het gaat om gebruiksgemak. Hij is klein maar fijn! Met de 14 cm lengte schijn je wel 2000 lumen met een reikwijdte van 560 meter! (!!!)

Voor speciale outdoor instellingen of juist andere instellingen draait deze gadget zich ook niet om. Een kwartslag draaien aan de schakelaar en je kunt je keuze maken. Ga je voor het outdoor en jacht menu of toch het beveiliging menu? Ook een magnetische afstandsbediening wordt bijgeleverd, stel je voor wat voor tactische trucjes je kunt uitvoeren tijdens je kampeerweekend.

Handige voordelen

Een vriendenweekend is niet compleet zonder een (of meer…) feestavond / nacht. Zaklamp aan de kant en shinen op die dansvloer. Het is dan ook niet ondenkbaar dat er drankjes omvallen en dat je zaklamp in een bier-bad terecht komt. Gelukkig is onze verstraler waterdicht en kunnen avonden als deze geen kwaad.

Ken je ook het probleem van een lege speaker of een lege telefoon? Ze geven wel aan wanneer ze opgeladen moeten worden maar blijkbaar niet goed genoeg… De Olight Warrior X heeft wat handige instellingen zodat je zeker niet vergeet om hem op te laden. Wordt het namelijk tijd om hem op te laden, dan begint hij kort en zonder geluid te trillen. Kom je vervolgens nog dichter bij die lege batterij, dan trilt hij eens in de 5 minuten. Is het je dan nog steeds niet gelukt om hem aan de oplader te leggen? Bij minder dan 5% energie, trilt hij 6 keer per minuut. Als een snooze op een wekker. Je zult wel moeten. Superhandig!

Deze superman onder de zaklampen vind je in verschillende outdoorwinkels en webshops. Je krijgt er een draagtas, accu, siliconen grip en magnetische oplader bij. Voor €139,99 heb je hem in huis met 5 jaar garantie. Shine bright like a diamond, enjoy goodlife!

Vind meer gadgets nieuws op het lifestyle platform mensgoodlife.