iphone 14 de-gadget-die-wij-willen-dit-najaar
iphone 14 de-gadget-die-wij-willen-dit-najaar

De gadget die wij willen dit najaar

Mannen en gadgets, het blijft een ding. We kunnen het ontkennen maar stiekem worden we er toch wel erg blij van. We kunnen dan ook ons hart ophalen de afgelopen decennia. De ene innovatie is nog niet geweest of de volgende komt er alweer aan. Nu is de één de ander niet, we hebben enorme succesnummers voorbij zien komen maar we hebben er ook een aantal gehad waar we de schouders een beetje bij ophalen. Of de ‘smartring’ zo’n succes was? Mwoah…

Maar er zijn stukjes technologie die zijn weerga niet kennen en die iedere keer beter en mooier worden. Het ene merk is hier meer bedreven in dan het andere, maar het allerbeste merk op dit gebied is toch wel echt Apple. Zelfs na het overlijden van oprichter en founder Steve Jobs is het doorgegaan qua ontwikkeling.  Wat ze ook ontzettend goed doen, is de lancering van een nieuw concept. Ze bouwen de spanning op en laten hier en daar een scoop los. Dit najaar mogen we ons dan ook weer verheugen op een noviteit van formaat. Welke dat is? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op!

To the max met deze gadget!

Apple lanceert dit najaar een nieuwe serie iPhones. We zijn inmiddels bij de 14 serie aangekomen. En waar je dacht dat er bij de 13 al bijna geen verbetering meer mogelijk was, zien wij dat er toch nog innovaties mogelijk zijn. En het gaat niet om details! De iPhone 14 Max kopen is als gadget dan ook zeker de moeite waard. Zoals we al zeiden gaat het om een serie telefoons, dit houdt in dat ze met vier nieuwe versies komen. Twee Max Pro versies en twee gewone Pro versies. Dit betekent dat er geen nieuwe, kleine variant van deze serie komt zoals we wel bij andere releases hebben gezien. Toch is één exemplaar van de Pro serie wel voordeliger geprijsd. Voor ieder budget is er dus een iPhone 14.

Wat is beter?

Natuurlijk vraag je je nu af wat de verbeteringen zijn ten opzichte van de vorige variant. Waar de grootste verbetering in zit? Toch met name in de camera. Bij de iPhone 14 Pro is de sensor van de camera namelijk voorzien van een ultragrote hoeklens. Deze is twee keer zo groot dan die van de 13 Pro, inclusief een camerasensor met pixels van 1,4 micron groot. Dit was bij de iPhone 13 1,0 micron. Het resultaat van de foto’s en filmpjes van de iPhone 14 is dan ook onevenaarbaar. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht, zo krijgt de iPhone 14 een satellietfunctie. Hiermee ben je altijd en overal bereikbaar, Elon Musk was hierbij (naar verluidt) betrokken. Kortom, reden genoeg om deze gadget jezelf de komende maanden cadeau te doen. Want dit zijn alle vernieuwingen die we op dit moment weten, maar deze zijn waarschijnlijk nog veel omvangrijker dan we nu doen vermoeden. Ons hartje klopt in ieder geval vol verwachting en we kunnen niet wachten totdat we deze iPhone in onze handen hebben.

Ontdek meer smartphone en iPhone nieuws op mannenblog mensgoodlife.