de-iphone-13-van-apple-maakt-je-leven-een-stuk-makkelijker
de-iphone-13-van-apple-maakt-je-leven-een-stuk-makkelijker

De iPhone 13 van Apple maakt je leven een stuk makkelijker

Apple lanceerde op 14 september de gloednieuwe iPhone 13. Heb jij ‘m nog niet in je broekzak zitten? Dat wordt dan de hoogste tijd! De nieuwe functionaliteiten van deze iPhone maken jouw leven namelijk een stuk eenvoudig. Er zijn vier varianten: de mini met een 5,4 inch-scherm, de iets grotere met een 6,1 inch-scherm, de iPhone 13 Pro met een 6,1 inch-scherm en Pro Max met een 6,7 inch-scherm. Het design is bijna hetzelfde als zijn voorganger, maar op andere vlakken is het een (digitale) wereld van verschil. Lees hier alles wat je wil weten!

De camera

Met de iPhone 13 lijkt het erop alsof je een ware fotograaf bent. Zó goed is de camera. De camera’s zijn opgesteld in een diagonale opstelling, omdat ze groter zijn. De beeldstabilisatie en sensor zorgen ervoor dat je zelfs met weinig licht scherpe en heldere foto’s kun schieten. Maak jij wel eens videos met je mobiel? Of houd je ervan om te FaceTimen met je vriend of vriendin? Dan kun je met deze iPhone in portretmodus nog beter focus in beeld laten bepalen. 

De batterij

De batterij van de iPhone 13 is verbeterd ten opzichte van de iPhone 12. Hij gaat zelfs 2,5 uur langer mee! Zelfs als je druk bezig bent met videos en foto’s maken gaat de batterij een hele dag mee. Gebruik je ‘m alleen voor de meer noodzakelijke dingen, bijvoorbeeld bellen of appen? Dan kan de batterij zelfs langer dan een dag meegaan. Die oplader hoef je dus niet langer meer mee te nemen als je de deur uitgaat.

Opslagruimte

De opslagruimte van de iPhone 13 begint bij 128GB opslag. De Pro Max heeft zelfs de hoogste opslagruimte van alle iPhones tot nu toe. Ga je een Iphone kopen? Denk dan goed na over hoeveel GB je nodig zult hebben. De meeste mensen zullen wel genoeg hebben aan 128GB. Als je veel videos, foto’s en muziek lokaal wilt opslaan kies dan 256GB of 512GB of 1TB. Of start met het opslaan van je bestanden in de iCloud. Dit zal je ook veel geheugen schelen. En je kunt altijd bij je bestanden, zelfs als je je mobiel kwijt bent of bij schade.

iOs 15

iOs 15 is het nieuwe besturingssysteem van iPhone en staat ook geïnstalleerd op dit nieuwe model. De opvallendste verandering is dat de adresbalk voortaan onderin staat bij Safari. De meest interessante nieuwe feature vinden wij Livetekst. Maak een foto van een stuk tekst die je bijvoorbeeld wil laten vertalen en je teksten komen tot leven. Livetekst herkent op dit moment Engels, Chinees, Frans, Duits, Portugees en Spaans.

iPhone 13 kopen

Ben jij van plan om ‘m aan te schaffen? De iPhone is beschikbaar vanaf 809 euro. Wil je alles erop en eraan? Dan kan de prijs oplopen tot 1839 euro. De iPhone 13 en Mini zijn in vijf kleuren beschikbaar: roze, blauw, midnight, starlight, polarstern en product RED. De Pro en Pro Max zijn verkrijgbaar in sierra blue, zilver, goud en graphite.

Wil je meer lezen over gadgets en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen en blijf op de hoogte van de nieuwste gadgets! Mannenblog mensgoodlife neemt jou mee in de nieuwste technologische ontwikkelingen.