samsung-galaxy-s9
Samsung

De nieuwe Samsung Galaxy S9

Eindelijk, de nieuwe Samsung Galaxy S9 is er! Deze waardige opvolger van de succesvolle Samsung Galaxy S8 heeft een subtiel en vrijwel randloos beeldscherm van 5.8 inch. De ultieme kijkervaring! Het toestel is sneller, gebruiksvriendelijk en heeft een sterk werkgeheugen van 4GB. Wie dol is op selfies en fotografie raakt ongetwijfeld enthousiast van de dubbel diafragma camera die zorgt voor hoge kwaliteitsfoto’s.

Een nog betere camera

Samsung heeft vol ingezet op het leveren van de ultieme foto experience. Met de variabele dubbel diafragma camera maakt de samsung galaxy s9 nóg betere foto’s. Ook in het donker! De 8 megapixel camera is net als de voorganger mooi verwerkt in het minimalistische design. Hoe de camera werkt? De smartphone schakelt (automatisch) tussen een diafragma van f/1.5 en f/2.4 bij goede en mindere lichtomstandigheden. De lens past zich dus aan op de aanwezige lichthoeveelheid!

Ook een leuk weetje, de Galaxy S9 een geweldige nieuwe feature, de ”super slow-mo”. Je maakt hiermee opnames van 960 frames per seconden en krijgt hiermee filmpjes met een extreem vertraagd beeld. Je spectaculaire momenten kun je nu dus nog beter vastleggen!

Randloos 5.8 inch beeldscherm

Die prachtige foto’s moeten natuurlijk wel tot hun recht komen. Met het 5.8 inch randloos beeldscherm is dit meer dan goed gelukt. Het beeldscherm, voorkantvullend, is haarscherp en staat garant voor kijkplezier. De look van het toestel is haast futuristisch maar is tevens functioneel. Je hebt namelijk meer schermruimte om mee te werken. De S9 heeft uiteraard een vingerafdrukscanner, deze zit aan de achterkant van het toestel. Het scherm is verder weer iets dunner dan de S8.

Belangrijkste eigenschappen

Voor een snel en overzichtelijk beeld hebben wij de belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy S9 op een rijtje gezet:

  • 5.8 inch beeldscherm
  • 12 en 8 megapixelcamera’s
  • 64 GB intern geheugen (uitbreidbaar)
  • 4 GB werkgeheugen
  • 3000 mAh batterij

Samsung Galaxy S9 kopen

Is het tijd voor een nieuwe telefoon of wil jij gewoon continue de nieuwste Samsung Galaxy telefoon in je handen hebben? Check dan Mobiel.nl.

Sfeerimpressie

Lees meer over smartphones voor mannen op mensgoodlife.nl.