Dit moet je weten over de nieuwe iPhone 12 smartphones

Bij elke generatie iPhone wordt de lat voor smartphones hoger en hoger gelegd en dat is met de nieuwe iPhone 12 serie niet anders. Met de verschillende modellen wordt een nieuw tijdperk ingeluid voor de wondere wereld van smartphones. Met de krachtige 5G-ondersteuning en geavanceerde, grensverleggende technologieën kun je niet meer om deze iPhone 12, 12 mini, 12 Pro en 12 Pro Max heen.

Een iPhone 12 kopen als los toestel of even speuren tussen de verschillende iPhone abonnementen? Een nieuwe iPhone 12, 12 mini, 12 Pro of 12 Pro Max is het wel waard wanneer we kijken naar de volgende spectaculaire features.

Een indrukwekkend display en design

Het display van de nieuwe generatie iPhone loopt van rand tot rand wat maakt dat de Pro Max zelfs het grootste display ooit op een iPhone heeft! Met 3,5 miljoen pixels heeft ditzelfde model ook nog de hoogste resolutie! Het Super Retina XDR-display en het systeembrede kleurbeheer zorgen voor een helderder en indrukwekkender beeld dan je je kunt voorstellen. Met de nieuwe Ceramic shield-voorkant kan de iPhone wel tegen een stootje en zijn de schermreparaties minder hard nodig. Deze nieuwe voorkant is sterker dan glas waardoor de valbestendigheid wel vier keer zo hoog wordt. Ideaal!

Een nieuwe chip in de smartphonesector

Naast het display met fraaie vernieuwingen zijn er aan de binnenkant ook verbeteringen te ontdekken. De eerste chip met 5-nanometerprocestechnologie is een feit en deze A14 Bionic-chip is de motor achter vrijwel elke ervaring op de iPhone. Deze chip is sneller en efficiënter dan ooit. Hij biedt onder andere game-ervaringen van consolekwaliteit, krachtige computationele fotografie en dat met een batterij die het lang volhoudt.

Krachtige 5G-ondersteuning

Met een van de nieuwe modellen in je hand kun je wereldwijd gebruik maken van 5G. Dit brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo kun je met 5G sneller downloaden en uploaden, worden je video’s in betere kwaliteit gestreamd, reageren je games sneller dan ooit en ga zo maar door.

De perfecte camera

Het perfecte plaatje schieten in zowel een lichte als donkere omgeving wordt ons met elke iPhone generatie makkelijker gemaakt. Het geavanceerde camerasysteem met een ultragroothoekcamera en een nieuwe groothoekcamera laten je beelden schieten waar je u tegen zegt. Beide Pro-modellen hebben naast de ultragroothoekcamera en de groothoekcamera ook een telelenscamera met een nog grotere brandpuntsafstand op de Pro Max. De Pro-modellen zijn ook voorzien van een zogeheten LiDAR-scanner waarmee je een stap zet in de indrukwekkende wereld van augmented reality (AR).

De gehele nieuwe serie tilt computationele fotografie naar een hoger level met de Nachtmodus en de Deep Fusion-feature. Heb je weinig licht of is er juist teveel licht? Geen probleem! De Nachtmodus zorgt ervoor dat je heldere en contrastrijke beelden schiet bij weinig licht. Bij de Deep Fusion-foto’s is ruis verleden tijd en kijk je je ogen uit qua details.

Als kers op de taart is er bij de ontwikkeling van de iPhone 12 modellen rekening gehouden met het milieu. Met alle veranderingen die toegepast zijn, wordt de CO2-uitstoot elk jaar teruggebracht met de jaarlijkse uitstoot van 450.000 auto’s!

iPhone 12 & 12 mini

De 6,1-inch iPhone 12 en de 5,4 inch iPhone 12 mini zijn verkrijgbaar in vijf aluminium uitvoeringen. Voor welke kleur ga jij? Blauw, groen, zwart, wit of (PRODUCT)RED? De iPhone 12 mini is de kleinste, dunste en lichtste 5G-smartphone ter wereld(!). Deze parel heeft alle technologie van de iPhone 12 in een handig compacte uitvoering. En nee, dit gaat niet ten koste van het indrukwekkende grote all-screen display.

iPhone 12 Pro & Pro Max

De iPhone 12 Pro en Pro Max zijn dé smartphone voor jou als je echt alles uit deze telefoon wilt halen. De 6,1-inch iPhone 12 Pro en de 6,7-inch iPhone 12 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen in de kleuren grafiet, zilver, goud en pacific blue.

Laat je verwonderen door de nieuwe iPhone generatie, enjoy goodlife!

Review nieuwe iPhone

Ontdek meer gadgetnieuws op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.