heb-jij-het-perfecte-hoesje-voor-je-iphone-al-gevonden
heb-jij-het-perfecte-hoesje-voor-je-iphone-al-gevonden

Heb jij het perfecte hoesje voor je iPhone al gevonden?

Heb je net een nieuwe iPhone gekocht en wil je voorkomen dat hij meteen beschadigd raakt? Of wil je jouw iPhone die je al wat langer gebruikt toch een beetje meer bescherming geven? Dan is een iPhone hoesje van essentieel belang. Maar hoe vind je jouw perfecte hoesje in de wereld van de telefoonhoesjes? Wanneer we specifiek zoeken naar “hoesjes iPhone 11” krijgen we al ontzettend veel opties. Tijd voor wat duidelijkheid over de verschillende telefoonhoesjes. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Back cover

De back cover is misschien wel het meestgebruikte iPhone hoesje. Deze beschermt de achterkant van je iPhone en heeft in sommige gevallen opstaande randjes die ook de voorkant beschermen. Wil je niet teveel poespas? Geen dikke en zware iPhone? Dan is een back cover vaak een logische keuze.

Accu-hoesje

Een variant op de back cover is het batterij- of accu-hoesje. Dit is een iPhone hoesje met een soort ingebouwde oplader. Dit hoesje is in staat je iPhone opnieuw op te laden zonder stopcontact. Reis je graag en heb je daardoor niet altijd de mogelijkheid om je telefoon op te laden? Dan is zo’n hoesje ideaal.

Bumper

Met een bumper bescherm je je iPhone niet aan de voor- en achterkant maar je beschermt je iPhone tegen een val, door de schok van deze val te absorberen. Heb je liever geen hoesje, maar vind je deze kwetsbaarheid toch wel eng? Dan is een bumper misschien wel het ideale hoesje voor jou.

Book case

De book case kun je, net als een boek, open en dicht doen. Wanneer je je telefoon vaak in je tas stopt, is deze met een book case goed beschermd. Een nadeel (of misschien wel voordeel) van zo’n book case is dat je minder snel toegang hebt tot je smartphone (omdat je eerst “het boek open moet maken”). Gebruik je je iPhone wat minder vaak? Leidt je telefoon je té snel af? In deze gevallen is een book case een goed idee.

Flip case

De flip cover of flip case is een variant op de book case. Deze open je vaak verticaal (denk aan het openslaan van je dekbed) in plaats van horizontaal zoals een boek. Een flip cover hoeft daarnaast niet per se de achterkant van je telefoon te beschermen. In sommige gevallen is zo’n flip cover meer gericht op de bescherming van de voorkant.

Wallet case

Book cases en back covers geven je in sommige gevallen ruimte voor wat pasjes. Zulke hoesjes noemen we ook wel wallet cases. Heb je geen zin om je hele portemonnee mee te nemen en wil je lekker licht op pad gaan? Overweeg dan een wallet case.

Full body case

Zoals de naam misschien al zegt is de full body case er eentje die je iPhone écht goed beschermt. Deze hoesjes komen met een screen protector die je op den duur zou kunnen vervangen door een nieuwe. Wil je er alles aan doen om je iPhone in perfecte staat te houden? De full body case helpt een handje.

Etui

Een insteekhoes of etui beschermt je iPhone goed wanneer je hem niet gebruikt. Tijdens gebruik biedt zo’n etui echter geen bescherming meer (net zoals een brillenkoker). Vind je je iPhone het mooist zonder hoesje? Maar wil je hem wel beschermen als je hem vervoert? Ga dan voor een etui!

Vind het iPhone hoesje dat perfect bij jou past, enjoy goodlife!

Vind meer iPhone en apps nieuws op het lifestyle mannen blog mensgoodlife.