Lancering Samsung Galaxy S10
91Mobiles

Lancering Samsung Galaxy S10

De afgelopen negen jaar heeft Samsung ieder jaar een nieuwe Galaxy uitgebracht. En laat het nu dit jaar het tiende jaar zijn. Oftewel de Samsung Galaxy S10 maakt haar intrede in 2019! De verwachting is dat er vier Samsung Galaxy S10’s uit worden gebracht in 2019, namelijk de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 Lite en de Beyond X. Dus we hebben een leuk vooruitzicht dit jaar.

Samsung Galaxy S10

De eerste Samsung Galaxy 10 die wordt uitgebracht is de Samsung Galaxy S10. Deze nieuwe Samsung wordt op 20 februari om 20:00 uur officieel ‘gedoopt’ tijdens het Samsung Galaxy Unpacked Event georganiseerd door Samsung. Er gaan al veel geruchten in de rondte over deze nieuwe smartphone aangezien Samsung haar tienjarige bestaan viert. En zoals we weten, een jubileum moet gevierd worden! Men zegt dat het een van de krachtigste en grootste smartphones van 2019 wordt.

[divider]De krachtpatser van 2019[/divider]

Specificaties Galaxy S10

De geruchten gaan rond dat de Samsung Galaxy S10 zal worden opgeleverd in vier kleuren, namelijk: wit, groen, twee tinten zwart en kanarie geel. Qua opslagcapaciteit heb je de keuze tussen 128 GB en 512 GB. Dus genoeg ruimte vrij voor al jouw applicaties, afbeeldingen en muzieklijsten. Hoe gaaf is dat! Verder heeft dit toestel tot wel vier camera’s, namelijk twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Men zegt zelfs dat in de loop van 2019 de nieuwste versie zelfs vijf camera’s gaat krijgen. En dit allemaal in een Infinity-O-scherm. Oftewel, de volledige omtrek van jouw mobiel wordt gevuld met een touchscreen scherm. Daarnaast zullen alle nieuwe Samsung Galaxy S10 toestellen aangedreven worden door de Snapdragon 855 of de Exynos 9820 processor van Samsung. Dit zijn de nieuwste processoren van Samsung die zorgen voor een langere accuduur. Wil je alle specs van deze nieuwe smartphone eens vergelijken? Check dan de Samsung Galaxy S10 bij KPN!

Kopen kopen kopen

Op 20 februari 2019 om 20:00 uur kon je live de release volgen tijdens het Samsung Galaxy Unpacked Event. Het vermoeden is dat deze smartphone begin maart te verkrijgen is.

[divider]Footage: Het evenement[/divider]

https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o

Volg lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife en blijf op de hoogte van het laatste gadgets nieuws. Enjoy goodlife!