de-verwachtingen-van-de-samsung-galaxy-van-2020
wccftech

Samsung Galaxy S20: de vernieuwingen en specificaties

We kunnen wel stellen dat februari voor Samsung in het teken staat van het uitbrengen van een nieuw Galaxy-model. Doorgaans wordt rond de 3e week van februari het nieuwste model gelanceerd. Ook dit jaar is Samsung doorgegaan met deze planning, op 11 februari 2020 vond het livestreaming event van Samsung plaats waarin alle details over de nieuwe parel van Samsung onthuld werden. Nu de lancering geweest is, weten we eindelijk de eerste specificaties en vernieuwingen van de nieuwste aanwinst binnen de Galaxy’s.

[divider]Samsung Galaxy S20: de vernieuwingen en specificaties[/divider]

Er wordt een flinke stap voorwaarts gemaakt, de nieuwe Galaxy zou op alle fronten verbeterd zijn. Hier vind je informatie over de nieuwe Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra.

De nieuwe modellen: een kleine, een normale en een grote

De Galaxy S10 is destijds in drie verschillende modellen uitgekomen. Een relatief goedkopere en kleinere variant, een normale variant en een relatief duurdere en grotere variant. Ook deze keer komt Samsung met drie nieuwe modellen. De Samsung Galaxy S20 is de kleinste en goedkoopste variant, waarna de Galaxy S20+ volgt met net een maatje meer en krachtiger. Het grootste en krachtigste model van deze serie is de Galaxy S20 Ultra.

Het geheugen, de batterij en 5G

Het geheugen van de nieuwe reeks begint bij alle drie de modellen met 128 GB. Mocht dit niet genoeg zijn dan creëer je met een SD-kaart al snel een geheugen tot wel 1 TB. Een volgelopen geheugen is dus iets uit het verleden, nu kunnen we downloaden en streamen wat we maar willen! Wat betreft de batterij heeft Samsung bij deze modellen gekozen voor een slimme batterij. Deze is energiezuinig en staat wel 24 uur zonder moeite voor je paraat. Opladen gaat daarbij sneller dan ooit tevoren. Het 5G-netwerk zal daarnaast vanaf dit jaar in Nederland beschikbaar zijn en Samsung brengt met de S20-reeks haar eerste 5G-modellen op de markt.

Het design en de kleuren

De nieuwe toestellen van Samsung zien er fantastisch uit. De schermranden zijn smaller dan ze al waren en het grote AMOLED-scherm straalt luxe uit. Of je nu gaat voor Cosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Pink of Cloud Blue, ze zien er allemaal op en top uit!

De camera

Tegenwoordig willen we op elk moment van de dag, waar dan ook, semi-professionele foto’s kunnen maken met onze telefoon. Telefoonfabrikanten kunnen dan ook niet anders dan aan deze verwachtingen voldoen. Samsung is zeker met deze verwachtingen aan de slag gegaan en biedt in haar nieuwste reeks modellen Space Zoom aan. Deze camerafunctie haalt veraf dichtbij (wel 30x inzoomen) zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De Ultra kan wel 100x inzoomen! Waar de meeste smartphones voorzien zijn van 4K-resolutie video, gaat Samsung deze keer voor 8K-resolutie video wat leidt tot geweldige scherpe beelden. Ook biedt Samsung met Single Take de mogelijkheid om 14 foto’s in 1 keer te maken zodat er altijd wel een goede tussen zit. Tenslotte zorgt de functie Bright Night voor genoeg licht in het donker en daarmee ook scherpe beelden in de nacht.

Geniet van alle ontwikkelingen in de fascinerende wereld van smartphones, enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

Check meer smartphone nieuws op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.