waarom-je-smartphone-een-mooi-hoesje-verdiend

Waarom je smartphone een mooi hoesje verdiend

We maken er soms grapjes over, maar één ding is zeker.. de Nokia 3310 was een stuk sterker dan de smartphones van vandaag de dag. De tijd waarin telefoons bijna onverwoestbaar leken is helaas toch echt ten einde. Op internet vind je voor vrijwel iedere telefoon wel een testfilmpje, waar de resultaten vaak erg tegenvallen. Na een paar vegen met een sleutel, een aansteker en een munt is de behuizing al behoorlijk beschadigd. En een onhandige val kunnen de meeste mobiele telefoons al helemaal niet aan.

We halen dan wel veel meer functies en power uit onze telefoons, een hoesje is vaak onvermijdelijk. Gelukkig biedt zo’n hoesje nog een hele boel andere voordelen.

Voordeel 1: Lekker lomp

Je smartphone beschermen met een hoesje is hoe dan ook een verstandige keuze. Zeker voor de onhandigere mensen onder ons is het fijn om dat beetje extra bescherming voor je dure telefoon te hebben. Of je nu gaat voor een case voor een iPhone x, een flipcover voor je Huawei of een Samsung A51 Hoesje, je kan in ieder geval je lompe zelf zijn!

Voordeel 2: voor ieder wat wils

Een hoesje geeft je de kans om de telefoon echt een eigen twist te geven. De uitstraling van je telefoon zegt stiekem erg veel over jou als persoon. Kies je lieverlingskleur waardoor dat je precies weet welke telefoon van jou is, kies een stof die je aanspreekt of ga voor pure functionaliteit.

Cases en hoesjes komen tegenwoordig in allerlei soorten en maten en hebben veel meer dan alleen een beschermingsfunctie. Op Hoesjes Outlet vind je ze in allerlei soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van stand cases die speciaal ontworpen zijn om horizontaal geplaatst te worden. Handig voor je Netflix sessie in de trein bijvoorbeeld!

Voordeel 3: Kwaliteit

Op het gebied van kwaliteit zijn de afgelopen jaren grote stappen gezet en hoesjes en cases zijn duurzamer dan ooit. Hierdoor voelen ze prettig aan en gaan ze lange tijd mee; vaak zelfs langer dan de tijd dat je jouw huidige smartphone gebruikt. Ideaal toch?

Voordeel 4: Alles bij de hand

Je camera op die onvergetelijke vakantie, je klantenkaarten in de winkel, of je spelletje in de wachtkamer. Met je smartphone kan het allemaal en heb je altijd alles bij de hand. Iets wat zeker niet meer weg te denken is uit ons leven. Heb je ook nog een boek- of fliphoesje? Dan zit je al helemaal gebakken. Deze zijn namelijk ideaal om ook je briefgeld en pasjes in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een creditcard of je OV-chipkaart. Superhandig!

Schermbescherming

Kortom een een hoesje is erg belangrijk bij het beschermen van je telefoon, maar daar is het volledige verhaal niet mee verteld. Als je vanaf het begin dat je een toestel koopt (kleine) krasjes wil vermijden, dan is een bescherming voor je scherm ook een echte aanrader. Als je telefoon bijvoorbeeld in je tas of broekzak zit samen met een scherm voorwerp, kan dat al voor lelijke krassen zorgen. En dat is zeker niet mooi natuurlijk. Denk je er aan om je telefoon later nog door te verkopen? Dit gaat natuurlijk veel beter als hij krasvrij is.

Krasvrij, glimmend, zonder vlekken en spatvrij. Zo hou jij je smartphone natuurlijk het liefst. Enjoy goodlife!

Meer lezen over telefoons en Gadgets ? Kijk in onze entertainment-rubriek!