bescherm-je-telefoon-met-de-beste-iphone-11-hoesjes
Wired

Bescherm je telefoon met de beste iPhone 11 hoesjes

De iPhone 11 is de nieuwe iPhone XR. De iPhone 11 met 64GB geheugen kost 809 euro (128 GB: 859 euro, 256 GB: 979 euro). Reden genoeg om dus een goed telefoonhoesje aan te schaffen als je deze nieuwe iPhone gekocht hebt. Je wilt natuurlijk niet dat je scherm na een maand al is gebroken door een val op de stoeptegels. Doordat de iPhone weer nieuwe functies en uitrustingen heeft is een passends hoesje ook noodzakelijk.

Functies iPhone 11

  • Geen enkele camera maar een dubbele camera aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat je dus betere en scherpere foto’s kunt maken. Bovendien is Apple druk bezig met het ontwikkelen van AR-functies. Met een dubbele camera kun je beter diepte creëeren, en dus zal AR in de toekomst mogelijk zijn op deze mobiel. Samen met de front camera heeft de iPhone 11 dus drie camera’s in totaal. Deze front camera is ook uitgerust met een resolutie van 12 megapixel. Oftewel, scherpere duidelijkere en mooiere foto’s zijn gegarandeerd met de iPhone 11.
  • Deze nieuwe iPhone heeft, net als andere iPhones, een glazen achterkant. Maar hij onderscheidt zich met de aluminium behuizing die zich over het glas bevindt. Dit zorgt ervoor dat je iPhone scherm minder snel kapot zal gaan en dat je zelfs tot max. 30 minuten onder water (ca. 2 meter diep) kan met je mobiel. Mocht je hem dus in de wc laten vallen, geen paniek!

[divider] Be prepared, enjoy goodlife[/divider]

Bijpassend hoesje

Er zijn geschikte hoesjes in alle kleuren, soorten en maten. Wil je liever een bumper, siliconen of hard case iphone 11 hoesje? Het belangrijkste is natuurlijk dat hij jouw mobiel goed beschermt. Maar daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat hij er leuk uit ziet. Het assortiment is groot en bestaat veelal uit effen hoesjes, designer hoesjes, hoesjes met patroon, transparante hoesjes en nog veel meer!

Meer lezen over gadgets en apps? Lees dan verder of lifestyle nieuws platform mensgoodlife.