draadloos opladen charge hub
Hyper

Je telefoon draadloos opladen

Hoe fijn is het om voor je iPhone of Android toestel een snellader te hebben zodat het draadloos opladen van je telefoon voor jou nu ook de standaard is? En dat in combinatie met een lader die ook nog eens gebruikt kan worden voor USB, 4K HDMI en USB-C aansluiting! Het handige apparaat wat dit mogelijk maakt heet de Hyperdrive Charge&Hub van Hyper. Wij mochten deze testen én er een weggeven aan jullie. Lees hieronder meer over deze handige gadget.

Nieuwe aanwinst van Hyper

Hyper is een producent van innovatieve accessoires voor onder meer Apple-producten, laptops en mobiele telefoons. Het merk introduceert ‘s werelds eerste draadloze snellader met geïntegreerde USB-C Hub. De combinatie van draadloze snellader en USB-C Hub met acht verschillende poorten, maakt dit product de ideale bureauaccessoire. De lader is geschikt voor zowel Apple- als Android-toestellen.

Draadloze laders

Draadloze telefoonladers bestaan natuurlijk al enige tijd voor Android-toestellen. Met de komst van de iPhone 8 en X is er een enorme groep gebruikers bijgekomen. De ene draadloze lader is echter de andere niet. De draadloze laders die gemaakt zijn voor Android-toestellen van merken als Samsung en Huawei, werken met 5 of 10 watt om snel te kunnen laden, maar de iPhone heeft 7,5 watt nodig. Wanneer een iPhone op een draadloze lader voor Android-toestellen wordt gelegd, dan schakelt de beveiliging het snelladen uit en zal de telefoon alleen langzaam opladen.

Draadloos opladen van iPhones

Een tweede uitdaging voor Apple-laders, is de warmte die ontstaat bij draadloos laden. Als de temperatuur te hoog wordt, raken iPhones oververhit, waardoor bepaalde functionaliteiten als gezichtsherkenning niet meer goed werken. Apple raadt aan om een speciale frequentie te gebruiken in de laders om de verbinding met de telefoon en de snelheid te optimaliseren. Het Qi-gecertificeerde laadgedeelte van de HyperDrive Charge&Hub voldoet aan alle eisen die Apple stelt aan draadloos snelladen voor de iPhone. De lader kan echter ook Android-telefoons laden op 5, 10 of 15 watt, waarmee hij geschikt is voor alle telefoons met een snellaadfunctie.

Totaaloplossing voor draadloos opladen

Alle nieuwe MacBooks en veel nieuwe laptops maken uitsluitend gebruik van USB-C-aansluitingen. Veel mensen maken nog gebruik van randapparatuur die niet over een USB-C-aansluiting beschikt. Denk aan beeldschermen, USB-muizen of camera’s. Hierdoor is er een grote behoefte aan USB-C Hubs die in deze aansluitingen voorzien. Naast de gecertificeerde draadloze snellader, biedt de Charge&Hub een uitgebreide USB-C hub, met maar liefs acht verschillende poorten, waaronder een 4k HDMI-aansluiting, een Gigabit Ethernet-aansluiting, drie USB-A 3.1 gen 1 aansluitingen, een SD-kaartlezer en een USB-C-poort met laadfunctie tot 100 watt. Dat maakt de HyperDrive Charge&Hub de ideale alles-in-één oplossing voor iedereen die met een MacBook Pro of een laptop met alleen een USB-C-aansluiting werkt.

Jouw eigen Charge&Hub

De Charge&Hub heeft een handzaam formaat, dat ongeveer gelijk is aan de grootte van een iPhoneX, wat het een handige accessoire maakt voor mensen die veel onderweg zijn. Wij geven een te gek item weg!
Zo doe je mee aan deze te gekke witactie! Deel dit artikel op Facebook en tag drie vrienden die altijd een lege telefoon hebben! Voor je het weet ben jij de trotste eigenaar van deze te gekke prijs.

Niet gewonnen? Niet getreurd.. De HyperDrive Charge&Hub is per direct beschikbaar voor €159,99 bij onder andere Coolblue, Bol.com en Media Markt.

Lees meer over handige gadgets op lifestyle platform mensgoodlife!

charge hub van hyper

hyper charge hub in gebruik