met-deze-airframe-bumper-kan-je-telefoon-tegen-meer-dan-een-stootje
met-deze-airframe-bumper-kan-je-telefoon-tegen-meer-dan-een-stootje

Met deze AirFrame bumper kan je telefoon tegen meer dan een stootje

De een is er extreem voorzichtig mee, de ander laat hem zo nu en dan vallen… je telefoon. Bescherming voor je telefoon is dan ook geen overbodige luxe. Wat betreft telefoonbescherming heb je verschillende opties. De AirFrame bumper van het merk Cellularline is er daar een van die je zeker moet overwegen als het aan ons ligt.

Airbag bumper voor je smartphone

Dit is een stootrandje die om de zijkant van je telefoon zit. De opstaande rand van deze bumper beschermt zowel de voor- als achterkant van je telefoon bij het neerleggen en schuiven ervan. Met deze AirFrame bumper behoud je het strakke design van je telefoon en is deze toch beschermd. Dat is heel erg praktisch en bespaart je een hoop geld. Geld dat je beter in andere dingen kunt steken, zoals een biertje op het terras.

Bescherm je telefoon tegen krassen en andere beschadigingen, enjoy goodlife!

Ontdek meer telefoon nieuws op het leukste lifestyle voor mannen platform mensgoodlife. Het nummer één blog voor mannen. Je vindt al je mannelijke inspiratie op dit lifestyle blog. Lifestyle nieuws check je op mensgoodlife. Je vindt hier je dagelijkse dosis inspiratie en goodlife. Een moderne man zorgt goed voor zijn telefoon en zichzelf en volgt daarom mensgoodlife.